Три кутии за дарения в подкрепа на Нотр Дам

В Община Стара Загора, в РБ „Захарий Княжески“ и в библиотека „Родина“

 22.04.2019 14:43
Три кутии за дарения в подкрепа на Нотр Дам

Три кутии за дарения – във фоайето на Община Стара Загора, в РБ „Захарий Княжески“ и в библиотека „Родина“, ще бъдат на разположение на всеки, който иска да бъде съпричастен с трагедията, сполетяла Европа – пожарът в катедралата „Нотр Дам“. Поставянето на кутиите се случи в присъствието на френски студенти. Те са в Стара Загора по повод съвместно архитектурно ателие, за да представят своите разработки на идеи и визия за урбанистично устойчиво развитие на града.

„Това е жест на солидарност, който отправяме към Париж, нашата съпричастност, защото това е паметник на културата не само за Франция, не само за франкофоните, а за всички ни“, каза зам.-кметът на Стара Загора Иванка Сотирова при поставянето на дарителската кутия във фоайето на администрацията.

От името на френския културен институт „Алианс Франсез“ Георги Симеонов представи набирателната сметка, която може да бъде използвана за финансова подкрепа.

 

Вид сметка: СПЕЦ.С-КА КАПИТАЛ/ДАР.ЮЛ

Вид валута: BGN

IBAN: BG66UNCR70001523558773

BIC - UNCR BGSF Георги Симеонов

Ако материалът Ви харесва, подкрепете ни, като го споделете с приятелите си.


Маркери Стара | Загора

Коментирай

Кликни за нова
 
Въведете символите от картинката

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки, нашите услуги, Вие, се съгласявате с това.  Разбрах!  Повече информация

Затвори