Търсят собственика на кучето, нападнало птицата нанду в зоопарка

Домашно куче е ухапало дете в кв. „Лозенец"

 01.04.2019 14:50
Търсят собственика на кучето, нападнало птицата нанду в зоопарка

Сигнал за куче, порода „Хъски" с каишка и маркер, което се разхожда в Зоопарка, е получен на горещия телефон. То е нападнало птицата нанду. Бързата намеса на служителите е предотвратила фатални последици. Продължава издирването на собственика на кучето. Информацията е подадена към Общинския приют за безстопанствени животни.

На безплатния Горещ телефон на Община Стара Загора - 0800 157 37, от 29 до 31 март, са отчетени около 90 сигнала. Граждани са информирали за около 40 неправилно паркирани автомобили. За силен шум от форсиране на мотоциклети в кв. „Три чучура – север", също е подадено оплакване.

Сигнализирано е за бездомни кучета в кв. „Железник". Сигнал е подаден за домашно куче ухапало дете в кв. „Лозенец".

След получени обаждания на Горещия телефон е извършен ремонт на улично осветление, обезопасени са шахти. Премахнати са изсъхнали клони на дървета. Сигнал е подаден още за замърсяване около контейнер за смет с едри битови отпадъци в района на ул. „П. Р. Славейков" №62.

Гражданин е информирал за запалени 4 хиляди бали, намиращи се на пасище в село Маджерито.

Сигнали са получени още за силна музика от заведения и жилищни сгради, както и за струпване на шумни компании на открито. За група вандалстващи младежи е съобщено в района на Летния театър в парк „Митрополит Методий Кусев".

Ако материалът Ви харесва, подкрепете ни, като го споделете с приятелите си.

Алфамаркет Трудов Посредник


Маркери куче | телефон | сигнал

Коментирай

Кликни за нова
 
Въведете символите от картинката

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки, нашите услуги, Вие, се съгласявате с това.  Разбрах!  Повече информация

Затвори