Търсят социален работник в екип по приемна грижа

Дейността на социалния работник включва - познаване и прилагане на нормативната уредба в сферата на закрила на детето, свързана със социалната услуга „Приемна грижа” на територията на общините и други.

 13.01.2020 16:51
Търсят социален работник в екип по приемна грижа

Община Стара Загора, в качеството си на партньор на Агенция за социално подпомагане, която е конкретен бенефициент по Проект „Приеми ме 2015” по ОП „Развитие на човешки ресурси” 2014 – 2020г., бюджетна линия BG05М9ОР001-2.003 „Приеми ме 2015”, обявява процедура по подбор на социален работник от Областен екип по приемна грижа – Стара Загора /ОЕПГ – Стара Загора/. Обхватът на работа са общините Стара Загора, Раднево и Чирпан. Дейността на социалния работник включва  - познаване и прилагане на  нормативната уредба в сферата на закрила на детето, свързана със социалната услуга „Приемна грижа” на територията на общините и други.

Изискванията към кандидатите са: образователно – квалификационна степен  „Бакалавър”; професионална квалификация: хуманитарна; специалност – „Социални дейности”, „Психология”, „Социална педагогика”, „Специална педагогика”, „Социален мениджмънт“.  Доказан професионален опит в сферата на предоставяне на социалната услуга „Приемна грижа”  или в дейности по закрила на детето не по-малко от 3 /три/ години. Опит при изпълнение на проекти ще бъде предимство.

Специфични изисквания са да умее да работи самостоятелно и в екип; да планира; да е комуникативен и инициативен; да предлага решения на възникнали проблеми; обективност на преценката; познаване и прилагане на законодателството, свързано със социалната  услуга, както и спецификата на работата, изискванията за информиране и публичност на Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси” и други.

Документи се подават лично всеки работен ден от 8.30 до 17.30 часа, до 15.01.2020 г. (включително) в сградата на Общинска администрация - Стара Загора на адрес: гр. Стара Загора, бул. „Цар Симеон Велики“ № 107, ет. 7, стая 712 в запечатан плик, на който са посочени трите имена, адрес за кореспонденция с кандидата и телефонен номер. Допълнителна информация относно процедурата на тел. 042/614 872. Всички подробности по процедурата може да намерите на интернет страницата на Община Стара Загора, раздел „Конкурси и обявления за работа“.

 

 

 

 

Ако материалът Ви харесва, подкрепете ни, като го споделете с приятелите си.


Маркери Стара | Загора | услуга | социалната | други | детето | закрила | грижа | приемна | работник | социален работник | приемна грижа

Коментирай

Кликни за нова
 
Въведете символите от картинката

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки, нашите услуги, Вие, се съгласявате с това.  Разбрах!  Повече информация

Затвори