Ученици от "Кирил Христов" разграбиха медалите на национални състезания

Учениците от 5, 6, 7 клас спечелиха 11 златни, 17 сребърни, 20 бронзови отличия и грамоти

 08.02.2019 15:18
Ученици от "Кирил Христов" разграбиха медалите на национални състезания

Основно училище ,,Кирил Христов“ Стара Загора оглави класирането в националното математическо състезание „Млад математик" и национално състезание по български език и литература „Родна реч ". Проявите са организирани от детски център ,,Многознайко“ град София.

Учениците от 5, 6, 7 клас спечелиха 11 златни, 17 сребърни, 20 бронзови отличия и грамоти. Всички отличени участници ще имат възможността да участват във финалното национално състезание ,,Многознайко“. Победителите в него ще получат престижна златна купа и медали.

Когато учениците са мотивирани за обучение по определен учебен предмет (в случая по български език и литература и математика), когато учителите в различните образователни степени са много добри професионалисти, тогава и резултатите са изключително високи, споделят от учебното заведение.

Ръководството на училището благодари на участниците, учителите за отговорното отношение и мотивираното участие, както и на всички учители за всеотдайната работа.

 

Ако материалът Ви харесва, подкрепете ни, като го споделете с приятелите си.

Алфамаркет Трудов Посредник


Маркери Стара Загора | общество

Коментирай

Кликни за нова
 
Въведете символите от картинката

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки, нашите услуги, Вие, се съгласявате с това.  Разбрах!  Повече информация

Затвори