Отново сигнали за бездомни кучета в Стара Загора

Акт за установяване на административно нарушение е съставен на гражданин, режещ дървета, в района на блок №86 на ул. „Братя Жекови"

 25.02.2019 12:52
Отново сигнали за бездомни кучета в Стара Загора

На безплатния Горещ телефон на Община Стара Загора - 0800 157 37, от 22 до 24 февруари, са отчетени малко над 60 сигнала. Граждани са информирали за около 20 неправилно паркирани МПС в града. Автомобил, паркиран до блок 168 на ул. „Св. Княз Борис", излязъл от употреба, е включен в процедура за доброволно/принудително премахване.

Акт за установяване на административно нарушение е съставен на гражданин, режещ дървета, в района на блок №86 на ул. „Братя Жекови".

След проверка по сигнал е изготвена докладна записка и е направен снимков материал за компрометирани метални оградни пана на строителен обект, намиращ се в кв. „Самара – 3".

За бездомни кучета е съобщено около блок №172 на ул. „Цар Иван Асен II". Информацията е насочена към Общински приют за безстопанствени животни. Оплакване е постъпило за смущаване на спокойствието от силен лай на куче в двора на старозагорска фирма.

Граждани са се оплакали още от силна музика от заведения в града и в село Калитиново. Подаден е сигнал и за шумна компания в гараж до блок №85 на ул. „Подп. Калитин" в Стара Загора. Съобщено е и за струпване на чували с отпадъци до сградата на предприятие.

След получени обаждания на Горещия телефон е извършен ремонт на улично осветление, паркомати. Обезопасени са шахти, както и премахнати изсъхнали клони на дървета и храсти.  Поради рязкото понижаване на температурите са подадени и няколко сигнала за заледени участъци от общинската и републиканската пътна мрежа в района на общината.

Ако материалът Ви харесва, подкрепете ни, като го споделете с приятелите си.

Алфамаркет Трудов Посредник


Маркери Стара | района | блок | дървета

Коментирай

Кликни за нова
 
Въведете символите от картинката

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки, нашите услуги, Вие, се съгласявате с това.  Разбрах!  Повече информация

Затвори