EVN България с нови инвестиционни проекти.

Акцент на инвестициите през 2017 г. са изграждане на нови електропроводи и трафопостове.

 13.07.2017 11:11
EVN България с нови инвестиционни проекти.

Актуалните инвестиционни проекти на EVN България, планирани инвестиции и подобрения на обслужването бяха сред акцентите на традиционните срещи с областни управители в Югоизточна България.

В срещите участваха Робърт Дик, председател на управителния съвет на EVN България, Калина Трифонова, заместник-председател на УС на дружеството и Костадин Величков, изпълнителен член на ръководството на “Електроразпределение Юг“.

 

Акцент на инвестициите през 2017 г. са изграждане на нови електропроводи и трафопостове, повишаване сигурността на захранването, намаляване на технологичните загуби и доизграждане на системата за дистанционно отчитане на електромерите. Системата позволява по-добър контрол срещу кражби на електроенергия, намалява технологичния разход и подпомага процеса за смяна на доставчик. За последните 12 години инвестициите на EVN в сигурност и модернизация на мрежата и клиентско обслужване надхвърлят 1,5 млрд. лева.

 

 

Новото име „Електроразпределение Юг“, което дружеството в Югоизточна България прие през месец май 2017 г.,  беше сред темите на срещите. Така компанията е  първото разпределително дружество в България, което изпълнява изискването на европейското и българско законодателство за ясна идентичност от компаниите доставчици на електроенергия.

Ако материалът Ви харесва, подкрепете ни, като го споделете с приятелите си.

Алфамаркет Трудов Посредник


Маркери България | нови | 2017 | инвестициите

Коментирай

Кликни за нова
 
Въведете символите от картинката

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки, нашите услуги, Вие, се съгласявате с това.  Разбрах!  Повече информация

Затвори