АБВ ще се бори за кметския стол в Стара Загора

Партията ще се яви на местните избори с пълна листа за общински съветници

 05.08.2019 16:03
АБВ ще се бори за кметския стол в Стара Загора

Гл.ас.д-р Камелия Йовчева е кандидатът за кмет на Стара Загора, издигнат от ПП АБВ. Завършила е с отличие Ветеринарна медицина в Тракийския университет. 

Няколко ще са основните й приоритети на работа, ако бъде избрана за кмет на Стара Загора. Като сериозен проблем в града Камелия Йовчева определя битовата престъпност. Друг приоритет е доизграждането на Индустриалната зона. Камелия Йовчева ще се бори още за безплатни детски градини и ясли, адекватно здравеопазване и добро заплащане на лекари и медицински сестри в държавните болници, достъп до социални услуги, извънградска пътна инфраструктура, адекватен градски транспорт. Според нея кметът може да влияе на решенията на държавата чрез авторитета си.

Председателят на АБВ Румен Петков определи кандидата за кмет като „млад и отговорен човек, притежаващ енергия и воля, която е нужна на Стара Загора".

АБВ ще се яви на предстоящите местни избори с пълна листа за общински съветници. Тя ще бъде представена до средата на месец август. Към момента е сигурно, че водач ще бъде председателят на Областния съвет на ПП АБВ проф. Михни Люцканов, а Камелия Йовчева ще бъде втора.

Ако материалът Ви харесва, подкрепете ни, като го споделете с приятелите си.

Алфамаркет Трудов Посредник


Маркери Стара Загора | АБВ | Камелия Йовчева | кандидат за кмет

Коментирай

Кликни за нова
 
Въведете символите от картинката

#1 Катя 06.08.2019 08:13

Мръсници искат само да пречат на бсп


Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки, нашите услуги, Вие, се съгласявате с това.  Разбрах!  Повече информация

Затвори