ВМРО - Стара Загора дари предпазни средства

Даряването и взаимопомощта играят важна роля в работата на ВМРО, защото доброволчеството е сила. А в тези трудни времена всички трябва да бъдем силни, обединени и добри. Така обясняват от ВМРО – Стара Загора акта на дарението.

 18.11.2020 08:20
ВМРО - Стара Загора дари предпазни средства

Верни на традициите на ВМРО патриотите от Стара Загора дариха 200 маски и 200 броя дезинфектанти на община Опан.

Даряването и взаимопомощта  играят важна роля в работата на ВМРО, защото доброволчеството е сила. А в тези трудни времена всички трябва да бъдем силни, обединени и добри.
Така обясняват от ВМРО – Стара Загора акта на дарението. То беше предоставено на кмета на община Опан инж. Генчо Колев от заместник областния управител и председател на партията за обл. Стара Загора Красимир Червилов и общинския съветник в ОбС – Стара Загора и областен организатор на ВМРО Антон Андонов.

Припомняме, че това не е първата дарителска акция в Опан. По повод светлия християнски празник Великден ВМРО дари на Общината един тон брашно.
Доброволчеството е мисия и даване на надежда, че в тези трудни времена утрешният ден ще е по-добър. ВМРО - Стара Загора ще продължава да работи благотворително и да следва българските традиции. Бъдете здрави! Да живее България, заявяват от ВМРО – Стара Загора.

Ако материалът Ви харесва, подкрепете ни, като го споделете с приятелите си.


Маркери Стара | Загора | Община | Опан | ВМРО

Коментирай

Кликни за нова
 
Въведете символите от картинката

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки, нашите услуги, Вие, се съгласявате с това.  Разбрах!  Повече информация

Затвори