Временна комисия решава казуса със строежа в "Казански"

Този казус не търпи отлагане, защото хората протестират, а предприемачът има нужните разрешения и още утре може да започне работа, подчерта Живко Тодоров

 26.07.2019 08:39
Временна комисия решава казуса със строежа в "Казански"

Временна комисия трябва да намери най-доброто решение на казуса със строеж в старозагорския квартал „Казански”. Вчера общинските съветници не подкрепиха внесеното от администрацията предложение, което включваше замяна на имота с друг в центъра на града. Поради тази причина кметът Живко Тодоров инициира създаване на комисия.

„Имаме нужда от сближаване на позициите на строителите и общината. Става дума за имот, частна собственост, с издадено разрешение за строеж. Хората очакват от нас заедно да решим въпроса. Не бива да се отлага във времето“, коментира кметът Живко Тодоров. Като най-добър и справедлив начин за решаване на проблема със строежа на сграда в старозагорския квартал градоначалникът изведе създаването на Временна комисия, съставена от представители на администрацията и общински съветници. Местният парламент излъчи петима свои представители – Бойчо Биволарски, който ще бъде нейн председател, както и Пламен Русев, Явор Гънчев, Румен Димитров и Михаил Михайлов. Комисията ще разполага с 30 дни, за да намери вариант, който да удовлетворява страните по създалия се проблем.

„Този казус не търпи отлагане, защото хората протестират, а предприемачът има нужните разрешения и още утре може да започне работа“, подчерта Живко Тодоров.

 

Ако материалът Ви харесва, подкрепете ни, като го споделете с приятелите си.


Маркери комисия | Стара Загора | Тодоров | Живко

Коментирай

Кликни за нова
 
Въведете символите от картинката

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки, нашите услуги, Вие, се съгласявате с това.  Разбрах!  Повече информация

Затвори