В Бузовград: Никога повече ГЕРБ във властта

Социалистите обсъдиха вариантите за решения на проблемите и перспективата за промяна наесен

 25.02.2019 11:22
В Бузовград: Никога повече ГЕРБ във властта

Доверието на хората е изчерпано, живеят на ръба на оцеляването, властта трябва да служи на народа, а не на нейните кръгове. Управляващите на всички нива доказаха, че не могат да се справят. ГЕРБ не трябва да са във властта никога повече". С тези думи бузовградчани посрещнаха депутата Донка Симеонова и общинските съветници Пламен Караджов и Теодора Иванова. По думите  на жителите  управлението трябва да се ревизира от кметството в Бузовград  и Община Казанлък - до държавата.

„Затова излязохме от парламента, заради погазването на законите,  сринатото доверие и  потъпкване правата на българските граждани. Хората искат честни  избори, не искат фалшификация, нито корупция в управлението, искат справедливост и шанс да живеят друго качество живот, каквото заслужават като българи", каза Симеонова. По-късно тя и  общинските съветници се срещнаха със социалистите от Бузовград. Според тях  „политическото поведение  на ПГ „БСП за България"  е правилно,  това е пътят за  постигане върховенството на закона и справедливостта, защото хората вече не вярват на системата и настояват за промяна на модела".

Дългогодишните проблеми на населеното място, също като в държавата, нямат решения. „Колко години трябва да минат, за да има в селото обезопасено дере и почистено речно корито, за да не „плуват" къщи, да има  питейна вода, канализация, асфалтирани улици, тротоари, отворена спортна база и т.н., продадоха се толкова общински терени тук, никой няма информация, вижте състоянието на центъра", възпротивиха се местните на водената политика за родното им село.

„За 12 години управление на ГЕРБ в селото и 8 в общината, населеното място трябваше да има визия по австрийски модел", заяви Пламен Караджов. „Казвате, че хората са отчаяни и едва  хляба си купуват, но според ръководството на Община Казанлък ние живеем в благополучие и би било обидно, например ако Общината поеме таксите на младите родители за детски ясли и градини, както предлагахме от БСП. Същевременно от общинския бюджет излязоха още половин милион лева за боклука - общо стават 5 млн. 100 хил. лв. за Чистотата, а за болницата пари няма", обясниха Иванова и Караджов.  Социалистите обсъдиха вариантите за решения на проблемите и перспективата за промяна наесен.

Ако материалът Ви харесва, подкрепете ни, като го споделете с приятелите си.

Алфамаркет Трудов Посредник


Маркери Бузовград

Коментирай

Кликни за нова
 
Въведете символите от картинката

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки, нашите услуги, Вие, се съгласявате с това.  Разбрах!  Повече информация

Затвори