В Мъглиж приемат заявления за гласуване с подвижна избирателна кутия

Политика

 11.10.2019 15:55
В Мъглиж приемат заявления за гласуване с подвижна избирателна кутия

Утре (12.10.2019) от 8.30 часа до 17.00 часа, Общинска администрация гр. Мъглиж, кметствата по населени места в общината и кметският наместник на с. Борущица ще работят, във връзка с приемане на заявления за вписване на избирател за гласуване по настоящ адрес и приемане на заявления за вписване в списъка за гласуване с подвижна избирателна кутия ,които се подават до кмета на общината /кметството/ кметския наместник.

Заявленията са саморъчно подписани и може да бъдат подадени от упълномощено лице или изпратени по пощата, факс или електронно заявление със същото съдържание през интернет страницата на общината. Към тях се прилагат: копие от документи от ТЕЛК, НЕЛК или медицинска епикриза за здравословното им състояние, които установяват, че заболяването на избирателя е причинило такива увреждания, които не му позволяват да напусне дома си и да се придвижи до избирателната секция самостоятелно или с друго помощно средство.

Ако материалът Ви харесва, подкрепете ни, като го споделете с приятелите си.


Маркери Мъглиж | гласуване | заявления

Коментирай

Кликни за нова
 
Въведете символите от картинката

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки, нашите услуги, Вие, се съгласявате с това.  Разбрах!  Повече информация

Затвори