Гергана Микова се срещна с бивши областни управители

Областните управители и служители на администрацията присъстваха на тържествена Света литургия за здраве и успех в катедралния храм „Св. Димитър“

 01.02.2019 13:05
Гергана Микова се срещна с бивши областни управители

По повод 20-годишнината от създаването на Областна администрация Стара Загора Гергана Микова организира среща със свои колеги, които в годините от 1999-та до сега са оглавявали Областна администрация. Юбилейния празник уважиха Стефан Мазнев, Петър Рахманлиев, Евгений Жеков, Ангел Гюрджийски, Йордан Николов, Димитър Драчев, Недялко Недялков, Живка Аладжова и Веска Шошева.

Областните управители и служители на администрацията присъстваха на тържествена Света литургия за здраве и успех в храм „Св. Николай Чудотворец“. Срещата продължи в Областна администрация. В нейното начало всички сведоха глави в едноминутно мълчание в знак на почит към жертвите на комунистическия режим в България, чийто ден се отбелязва на 1 февруари.

областни управители

В приятелски разговор областните управители споделиха интересни моменти от времето, в което са били на поста. Те обсъдиха и реализацията на важни инфраструктурни проекти в Старозагорска област.

Гергана Микова благодари на своите колеги за оказаното внимание. Тя заяви, че с удоволствие ще продължи регулярните срещи с тях по въпроси, касаещи интересите на областта и гражданите.

 

Ако материалът Ви харесва, подкрепете ни, като го споделете с приятелите си.

Алфамаркет Трудов Посредник


Маркери Стара Загора | политика

Коментирай

Кликни за нова
 
Въведете символите от картинката

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки, нашите услуги, Вие, се съгласявате с това.  Разбрах!  Повече информация

Затвори