Гласуваме за Кмет на годината до 30 септември

Гласуването ще се проведе от 0.00 ч. на 15 септември до 23.59 ч. на 30 септември, само от IP адреси от България.

 14.09.2022 20:58
Гласуваме за Кмет на годината до 30 септември

Стартира националният конкурс „Кмет на годината" 2022, организиран от Kmeta.bg. В десетото юбилейно издание всички български граждани могат да оценят работата на градоначалниците с гласуване в платформата Kmetnagodinata.bg.

Гласуването ще се проведе от 0.00 ч. на 15 септември до 23.59 ч. на 30 септември, само от IP адреси от България.

В надпреварата имат право да участват всички 265-има кметове на общини в страната. Изключение тази година е направено само за община Вълчидол, област Варна, където в момента управлява изпълняващ длъжността кмет и предстоят частични местни избори през октомври.  

Категориите в конкурса „Кмет на годината" 2022 са: Кмет на годината ; Кмет на гражданите; Смарт сити; Зелена община; Градска среда; Туризъм и култура; Развитие на спорта.

Всеки може да гласува за своя фаворит само в една от петте специализирани категории, както и да даде подкрепата си в една от двете основни категории – Кмет на годината или Кмет на гражданите.

Стара Загора и кметът Живко Тодоров са носители на няколко от престижните отличия на конкурса. В предходното издание заслужиха приза в категория „Култура и туризъм", както и „Kмeт нa гoдинaтa за мандат 2015 - 2019", през 2018 година – „Smart City", през 2017 година - „Кмет на гражданите".

Ако материалът Ви харесва, подкрепете ни, като го споделете с приятелите си.


Маркери година | септември | кмет | годината | гражданите

Коментирай

Кликни за нова
 
Въведете символите от картинката

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки, нашите услуги, Вие, се съгласявате с това.  Разбрах!  Повече информация

Затвори