Доц. д-р Атанас Славов ще е водач на листата на "Демократична България" в Стара Загора

В 45-ото Народно събрание ще работи за гарантиране на свобода, законност и отчетност на институциите, както и за справедлив енергиен преход за региона на Стара Загора – запазване на работни места, възможности за избор, инвестиции в модернизация на енергетиката.

 01.03.2021 19:40
Доц. д-р Атанас Славов ще е водач на листата на "Демократична България" в Стара Загора

Водач на листата на “Демократична България” в Стара Загора е доцент д-р Атанас Славов, информираха от ДБ.

Той е юрист-конституционалист, преподавател по публичноправни науки в СУ „Св. Климент Охридски”. Доктор по право на Университета на Глазгоу и доктор по конституционно право на СУ.

Член е на Изпълнителния съвет на “Да, България!”, както и на Настоятелството на Института за пряка демокрация и на Българската асоциация по политически науки и на други граждански и професионални организации. Съучредител на гражданската инициатива „Правосъдие за всеки“.

Атанас произхожда от старозагорския род Воеви, участвал активно в културния живот на града. Завършил е СОУ „Васил Левски“ в Стара Загора.

В 45-ото Народно събрание ще работи за гарантиране на свобода, законност и отчетност на институциите, както и за справедлив енергиен преход за региона на Стара Загора – запазване на работни места, възможности за избор, инвестиции в модернизация на енергетиката.

Ако материалът Ви харесва, подкрепете ни, като го споделете с приятелите си.


Маркери Стара | Загора | България | водач | листа | Демократична

Коментирай

Кликни за нова
 
Въведете символите от картинката

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки, нашите услуги, Вие, се съгласявате с това.  Разбрах!  Повече информация

Затвори