Започват общинските конференции на БСП в Старозагорска област

Най-голямата общинска организация - старозагорската, ще проведе заседание на 7 март. Предстои делегатите да дискутират организационно-политическото си състояние и да приемат мерки за повишаване на влиянието сред обществото.

 28.02.2020 14:02
Започват общинските конференции на БСП в Старозагорска област

Над 4 000 социалисти в област Стара Загора имат право да участват в прекия избор за председател на БСП. Това стана ясно от приетите справки в общинските партийни съвети. Отчетно-изборната кампания  в 11-те общински организации ще приключи на 15 март, сочи графикът на планираните форуми. Първите конференции  ще се състоят този уикенд. Най-голямата общинска организация - старозагорската, ще проведе заседание на 7 март. Предстои делегатите  да дискутират организационно-политическото си състояние и да приемат мерки за повишаване на влиянието сред обществото.

Същевременно социалистите ще обсъдят дейността си от 2016-та година досега, ще изслушат отчетите на членовете на Националния и на Областния съвет на БСП, ще изберат нови общински ръководства,  делегати за  50-ия Конгрес, ще направят предложения за членове на националните органи.

В заседанията на конференциите ще участват народните представители Драгомир Стойнев и Георги Гьоков, които ще представят дейността си и на левицата в 44 НС за периода. Редовите социалисти ще избират за първи път пряко председател на партията на  26 април, а 3 май е датата, определена за втори тур.

Ако материалът Ви харесва, подкрепете ни, като го споделете с приятелите си.


Маркери Стара Загора | БСП | председател | март

Коментирай

Кликни за нова
 
Въведете символите от картинката

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки, нашите услуги, Вие, се съгласявате с това.  Разбрах!  Повече информация

Затвори