Избори: Ивелина Кедикова е новият общински председател на ПП ДБГ в Стара Загора

Изборите ни подействаха отрезвяващо, но аз продължавам да вярвам в това Движение.

 08.09.2017 09:02
Избори: Ивелина Кедикова е новият общински председател на ПП ДБГ в Стара Загора

Общинската структура на Движение България на гражданите избра свой нов лидер. 30-годишната, магистър по икономика, Ивелина Кедикова е една от учредителите на МДБГ в Стара Загора. Развива собствен бизнес в родния си град вече няколко години. Член на УС на СХР - Стара Загора. Семейна, с едно дете. Обича конете и язди за удоволствие. Свободолюбивият й дух се изкушава и от бързи мотори.

Ивелина Кедикова беше в листите на Реформаторския блок за общински съветници и за народни представители. Пред членовете на ДБГ – Стара Загора тя обеща отговорно и  справедливо отношение към хората от организацията, към себе си и всички проблеми, пред които ще се изправи.

„Тази дясна партия има нужда от нас.  Хората, които избрахме да останем и да се борим тук в България, върнахме се в родния град, сме хора, които вярват в успеха“.  Това каза новоизбраният лидер даде ясна заявка, че ще работи и критично към местната власт за развитието на града.

Няма да бъда типичния политик, добави Кедикова, ще питам хората и ще давам работещи предложения.

В края на месец септември ПП Движение България на гражданите ще проведе извънредно национално събрание. Делегатите от област Стара Загора са 21 и са вече избрани на общински събрания. Очаква се мястото на председателя в оставка Меглена Кунева да заеме някой от досегашните заместник председатели. Изненади не са изключени.

 

 

 

Ако материалът Ви харесва, подкрепете ни, като го споделете с приятелите си.

Алфамаркет Трудов Посредник


Маркери Стара Загора | Ивелина Кедикова | Движение България на гражданите

Коментирай

Кликни за нова
 
Въведете символите от картинката

#1 Христина Илиева 08.09.2017 10:38

Браво само млади хора.


#2 Добри 08.09.2017 18:26

Страната ще се промени ако повече млади и свестни хора се заемат с управлението


#3 Ваня 09.09.2017 21:20

дано не са само празни обещания че младите гербаджоси ги видяхме


Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки, нашите услуги, Вие, се съгласявате с това.  Разбрах!  Повече информация

Затвори