Избраха старозагорци в ръководните органи на ВМРО

Антон Андонов е избран за член на Националния Изпълнителен Комитет

 25.03.2019 13:54
Избраха старозагорци в ръководните органи на ВМРО

Антон Андонов е избран за член на Националния Изпълнителен Комитет. За членове на Национален Организационен Съвет от Област Стара Загора са избрани Красимир Червилов, Николина Николова, Николина Горова – от Община Стара Загора, а от Община Павел Баня Николай Марков. За член на Организационно Ревизьорна Комисия бе избран общинският председател Евден Николов. 33-ма делегати от Област Стара Загора присъстваха на проведения VII Конгрес на ВМРО.

Конгресът прие и Декларация за бъдещето развитие на ВМРО-БНД꞉

"ВМРО – Българско национално движение призовава всички български граждани, където и да са, да подкрепят нашите усилия за победа на патриотизма. Ние сме убедени, че съвсем скоро патриотизмът ще има още по-стабилни позиции във властта в България и поставяме началото на стратегическия път към пълноценно и патриотично управление на страната. Това е волята на българите. Нашата задача е да се подготвим за това управление с разум, с обединение на всички мислещи български политици, с надпартийно съгласие, с експертност и дългосрочно мислене. Поставяме началото на постепенното изграждане на мрежа от патриотични и консервативни личности, организации, партии.

Формулата на „Обединените патриоти“ вече показа и доказа, че това е пътят. Сега започваме да надграждаме. Поредна стъпка е кандидатурата на нашия съратник Ангел Джамбазки. И зовем всички честни български патриоти, без значение на коя партия симпатизират, къде са по света, да намерят начин и да подкрепят листата на Ангел Джамбазки. Защото така българският патриотизъм ще има по-силно представителство в Европа. Ние вярваме, че Европа ще е силна, когато е Европа на Отечествата и нейната основа са християнските ценности. Европа трябва да стъпи на традициите си и затова днес заслужено получаваме подкрепа от много наши европейски съмишленици. И заедно с тях сме силата, която ще спаси и промени Европа. ЕС днес е в плен на лицемерни илюзии, които говорят не само за край на националните държави, но и за отказ от нормалните човешки ценности. Илюзии, които вече струват скъпо.

 Ние, патриотите, сме спасението на Европа! Ние сме защитници на здравия разум в страната си! България има нужда от радикално обновление, но в същото време – от здрав разум. ВМРО днес доказва с действията си именно това – ние защитаваме ярки идеи, но винаги даваме разумни и надеждни решения. Не се боим да защитаваме истината и отстоявайки своите позиции, сме не крайни, а градивни. Защото българският патриотизъм е градивен, а не агресивен. Той е разумният български консерватизъм и вярата в националния идеал. Това ще дадем на България – управление, което ще вземе най-доброто от историята, но ще гледа в бъдещето. Без да се съобразява с изток или запад и без да дели хората по партиен или друг принцип. И винаги да работим за силна, единна, независима и благоденстваща България – такава, каквато нашето национално Възраждане искаше. Такава, за каквато се бореха и умираха героите ни. Пътят няма да е лесен и ще е дълъг, но славната историята на ВМРО също е дълга. И никога не е била лесна, но винаги в защита на българската национална кауза и идеали".

Ако материалът Ви харесва, подкрепете ни, като го споделете с приятелите си.

Алфамаркет Трудов Посредник


Маркери Стара | Загора | България | Днес | Европа | български | член | ВМРО | управление | разум

Коментирай

Кликни за нова
 
Въведете символите от картинката

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки, нашите услуги, Вие, се съгласявате с това.  Разбрах!  Повече информация

Затвори