Иса Бесоолу положи клетва като кмет на Павел баня

След тайно гласуване с 10 гласа „за“ за председател на Общинския съвет бе избрана Милена Паунова от ГЕРБ

 08.11.2019 12:59
Иса Бесоолу положи клетва като кмет на Павел баня

Новоизбраният кмет на Павел баня Иса Бесоолу, 17-те общински съветници и 10 кметовете на кметства от общината положиха клетва.

Областният управител Гергана Микова поздрави новоизбраните представители на местната власт. Иса Бесоолу благодари на своите съграждани за доверието и обеща да бъде кмет на всички павелбанци, независимо от техния етнос, благосъстояние и политическа принадлежност. Той получи огърлицата – символ на местната власт.

Най-възрастният общински съветник, досегашният кмет Станимир Радевски, пристъпи към изпълнението на втора точка от дневния ред – избор на председател на Общинския съвет. От ДПС, чиято група в местния парламент наброява 9 души, предложиха за длъжността Милена Паунова от ПП ГЕРБ. От „БСП за България“ издигнаха кандидатурата на Атанас Пъдев, а от ПП ГЕРБ постъпи предложение за Кръстьо Захариев, който беше кандидатът на партията за кмет. Захариев си направи самоотвод и така за председателското място останаха да се състезават двама. След тайно гласуване с 10 гласа „за“ за председател на Общинския съвет бе избрана Милена Паунова.

Ако материалът Ви харесва, подкрепете ни, като го споделете с приятелите си.


Маркери кмет | Павел Баня | клетва | Иса Бесоолу

Коментирай

Кликни за нова
 
Въведете символите от картинката

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки, нашите услуги, Вие, се съгласявате с това.  Разбрах!  Повече информация

Затвори