Кметът Живко Тодоров оттегля жалбите за клевета

Причината е, че един кмет не трябва да се занимава с такива неща

 20.01.2019 17:55
Кметът Живко Тодоров оттегля жалбите за клевета

Кметът Живко Тодоров оттегля жалбите за клевета, които заведе срещу граждани. Причината е, че един кмет не трябва да се занимава с такива неща.

"Решението ми е свързано с изказванията, че кметът на Стара Загора иска да мачка хората. Напротив. Не желая да бъда въвличан в подобни теми. Винаги съм смятал, че всеки трябва да има мнение. Подразних се, че мнението на тези хора не е изразено културно. Може би беше грешка от моя страна, че като представител на властта, си позволих да заведа дела", обясни кметът.

Той допълни, че вече е разговарял с адвоката си жалбите да се изтеглят веднага.

"Нямам нищо против хората да изказват мнение. Не желая да се занимавам с това. Има прекалено много работа и неща, които трябва да се свършат, и реших да не се занимавам с неща, които не са важни. Предстоят ни много сериозни дейности, за да влизам в подобен дебат", каза Живко Тодоров.

Той обясни, че винаги се е опитвал да взима под внимание мнението на другите. "Човешко е, когато чуеш нещо за себе си, да се засегнеш. В 21 век е нормално да има добра комуникация, без обиди", каза още кметът. 

Той е категоричен, че не е обиден от мнението на хората, а от квалификациите.

Ако материалът Ви харесва, подкрепете ни, като го споделете с приятелите си.

Алфамаркет Трудов Посредник


Маркери кмет | Стара Загора | Живко Тодоров | жалби

Коментирай

Кликни за нова
 
Въведете символите от картинката

#1 Адмирации и въпрос 20.01.2019 18:28

Кметски служители и други администрации също оклеветяват и лишават от права избирателите. И не само в Старо-Загорско! Докога? Идват избори.


Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки, нашите услуги, Вие, се съгласявате с това.  Разбрах!  Повече информация

Затвори