Кметът на Гурково представи двамата си заместници

Станьо Георгиев ще отговаря за устройство на територията, общинска собственост, инвестиции и европроекти. 29 години той е част от общинската администрация като служител по сигурността, защита при бедствия и управление на отбранително-мобилизационната подготовка.

 19.12.2023 12:20
Кметът на Гурково представи двамата си заместници

Кметът на Гурково Кънчо Папазов представи на администрацията двамата си заместници, с които ще работи в следващите четири години. Днес те участваха и в заседанието на Общинския съвет.

Станьо Георгиев ще отговаря за устройство на територията, общинска собственост, инвестиции и европроекти. 29 години той е част от общинската администрация като служител по сигурността, защита при бедствия и управление на отбранително-мобилизационната подготовка.
Марияна Маринова е с ресор образование, култура, здравеопазване, социални, спортни и младежки дейности. От 2015г. до 2021г. е заемала експертни длъжности в сферата на  общинската собственост, социалните дейности и човешките ресурси в гурковската администрация. На позицията зам.-кмет идва от основно училище в Николаево, където е работила като учител по математика и информатика.

И двамата са убедени, че в екипа на кмета Папазов ще отговорят на предизвикателствата за промяна в община Гурково и  ще служат на жителите с професионализъм, разбиране и всеотдайност.
„Заложих на експертността и опита в избора си за заместник- кметове,  те не са политици. Основната  цел е с нашите решения хората тук да живеят спокойно и достойно. Администрацията вече работи в услуга на гражданите, заедно с екипа започваме разрешаването на основните проблеми в града и населените места. Работата е много, ще е твърде динамично и ще спазя обещанията, които дадох в предизборната кампания", каза кметът Кънчо Папазов.

Ако материалът Ви харесва, подкрепете ни, като го споделете с приятелите си.


Маркери години | администрация | Гурково | двамата | Папазов | собственост | общинската

Коментирай

Кликни за нова
 
Въведете символите от картинката

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки, нашите услуги, Вие, се съгласявате с това.  Разбрах!  Повече информация

Затвори