Кметът на Мъглиж положи клетва

Новият стар кмет благодари за оказаното за трети път доверие и обеща да работи за благото на всички жители на Мъглиж

 06.11.2019 20:03
Кметът на Мъглиж положи клетва

Кметът на Мъглиж Господин Господинов и новите общински съветници положиха клетва. На тържественото заседание присъства областният управител Гергана Микова.

Тя поздрави новоизбраните представители на местната власт. „Пожелавам ви успешен мандат. Да изпълните поетите към хората на общината обещания и след 4 години да застанете отново достойно пред тях“, каза областният управител. Тя връчи на Господин Господинов ключа-символ на местната власт.

Новият стар кмет благодари за оказаното за трети път доверие и обеща да работи за благото на всички жители на Мъглиж. Той получи от своите колеги от администрацията огромна торта с пожелания да бъде все така добър ръководител.

Негово Високопреосвещенство старозагорският митрополит Киприан и свещеници отслужиха тържествен молебен за здраве, благоденствие и благополучие.

По втора точка от дневния ред заседаващите пристъпиха към избор на председател на Общинския съвет. Две бяха предложените имена за поста – д-р Стефан Христов от ГЕРБ и Стефан Стойков от БСП. След тайно гласуване за председател бе избран д-р Христов. За него гласуваха 12 съветници. Той ще бъде на тази длъжност втори мандат.

Ако материалът Ви харесва, подкрепете ни, като го споделете с приятелите си.


Маркери Мъглиж | кмет | клетва | Господин Господинов

Коментирай

Кликни за нова
 
Въведете символите от картинката

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки, нашите услуги, Вие, се съгласявате с това.  Разбрах!  Повече информация

Затвори