Коалиция "Българските патриоти - ВМРО, ВОЛЯ и НФСБ" представи листата си за Старозагорски избирателен район

"Това е един много успешен, амбициозен, сплотен екип от хора, професионалисти в различни области, хора, готови да отстояват интересите на старозагорци в следващото НС, хора, които видяха, че патриотизмът липсва и сега още по-обединени ще работят като един", така определи листата Кръстина Таскова, депутат от Стара Загора в 44-то НС, съпредседател на Коалиционния съвет. Кандидатите за народни представители от коалицията са със средна възраст 40 години.

 16.06.2021 14:06
Коалиция "Българските патриоти - ВМРО, ВОЛЯ и НФСБ" представи листата си за Старозагорски избирателен район

Коалиция "Българските партиоти - ВМРО, ВОЛЯ и НФСБ" представи листата си с кандидати за народни представители от Старозагорски избирателен район. 

"Това е един много успешен, амбициозен, сплотен екип от хора, професионалисти в различни области, хора, готови да отстояват интересите на старозагорци в следващото НС, хора, които видяха, че патриотизмът липсва и сега още по-обединени ще работят като един", така определи листата Кръстина Таскова, депутат от Стара Загора в 44-то НС, съпредседател на Коалиционния съвет. Кандидатите за народни представители от коалицията са със средна възраст 40 години.

По думите на Таскова трите партии в Коалицията излизат с програма, в която ще се наблегне на доходи, сигурност, стабилност. 

"Свикнали сте да виждате от нас толерантна кампания. Сега ще бъде пак така: "за" българските семейства, граждани, бизнес. Ще бъдем "анти" срещу всеки, който си позволи да ги докосне. Този път няма да позволим да се намесват чужди интереси в нашите семейства и да бъдат поставени под опасност нашите деца. Нека сложим точка на шоуто и да поведем държавата в правилната посока", подчерта Таскова. 

"Ако нас ни обединиха социалните, икономическите, политическите, демографските принципи, които трите партии изповядват заедно, то в следващия Парламент ще имаме една много важна задача - формиране на стабилно мнозинство и на стабилно и работещо българско правителство. Виждаме нашето място в дясноцентриско правителство, без участието на ДПС, далеч сме и от идеите на БСП", каза пред журналисти Борис Ячев, съпредседател на Коалиционния съвет.

Коалицията влиза в тази предизборна кампания с амбицията да обедини целия патриотичен вот, както и със заявка за формиране на голяма парламентарна гурпа в следващия парламент, която да върне дневния ред на обществото и да продължи да защитава твърдата политика в защита на националните интереси, бе категорична Елена Ангелинина, която е водач на листата за Старозагорски избирателен район. 

"Поемам щафетата в Стара Загора от един от най-добрите народни представители в 44-то НС, с когото Стара Загора може да се гордее, това е госпожа Кръстина Таскова. Тя вдигна политическата летва не само тук, но и за всички структури на ВОЛЯ в страната. За мен е голяма отговорност да поема щафетата именно от нея", заяви още тя.

Ще продължим да се борим по всички възможни начини, които имаме, с парламентарно и европейско представителство, да договорим други срокове за закриване на ТЕЦ-те, за да има достатъчно дълго време, в което тези производства да бъдат променени съобразно екологичните изисквания. Ние бихме подкрепили всеки проект и възможност да бъде защитена екологията, стига да бъдат защитени и работните места", коментира Александър Сиди, 22-ри в листата и водач на Коалицията в Пловдив, по отношение на Зелената сделка.

 

Ето пълния състав на листата:

Елена Ангелинина -  семейна, с две деца, народен представител от 44-то НС, икономист 

д-р Венцислав Иванов - завършил е "Ветеринарна медицина" в ТрУ, работил като ветеринарен лекар, по-късно завършва и специалност "Фармация" 

Недко Кузманов - на 40 години, специалист по Маркетингов мениджмънт, преподавател в Медицински колеж в ТрУ

д-р Никола Пировски - на 40 г., работи в Медицински факултет на ТрУ в Стара Загора, семеен, с 2 деца

Боян Кулев -  на 31 години, общински съветник в Стара Загора от ПП Воля, семеен с 2 деца, специалист в туризма и икономиката

Иван Божев -  икономист

Атанас Боев  - бакалавър по финанси, кредит и банконо дело, магистър по счетоводство и контрол

Енчо Енчев - инженер

д-р Мария Митева - специалист в областта на рехабилитацията

Мария Нанева - на 30 г., магистър по икономика и управление на бизнеса

Кремена Йовчева - на 47 г., семейна, с дете, собственик на фирма за петролни продукти, бивш треньор по художествена гимнастика

Теодора Лечева - на 40 г., семейна, с 3 деца, завършила е Техникум по енергетика

Стамен Бишков -  студент в Аграрен университет

Николай Марков - на 39 г., семеен, с  2 деца, учител по история 

Владимир Йорданов - на 32 г. икономист

Алина Иванова - управител на голям фармацевтичен склад

Веселин Вълев - роден в Стара Загора, завършил е икономика и бизнесадминистрация

Теодора Георгиева - на 38 г., семейна, с 2 деца, завършила е специалност "Журналистика" 

Иван Илиев - на 33 г., роден в Чирпан, учител по история

Златко Костов - машинен инженер

Красимир Червилов -  работил е в БНР, зам.-областен управител, зам.-директор на Държавна опера Стара Загора

Александър Сиди - роден в Стара Загора, бивш народен представител 


Коалиция "Българските патриоти  - ВМРО, ВОЛЯ и НФСБ" са с № 16 в бюлетината

Купуването и продаването на гласове е престъпление!


 

Ако материалът Ви харесва, подкрепете ни, като го споделете с приятелите си.


Маркери коалиция | листата | Българските патриоти

Коментирай

Кликни за нова
 
Въведете символите от картинката

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки, нашите услуги, Вие, се съгласявате с това.  Разбрах!  Повече информация

Затвори