Кой е регистрирал каруцата – убиец без светлоотразители в община Казанлък?

Късно снощи в района на с. Търничене в тежка катастрофа между автомобил и каруца загина млад човек

 17.07.2019 14:39
Кой е  регистрирал  каруцата – убиец без светлоотразители  в община Казанлък?

Кой е допуснал регистрацията на каруцата – убиец без светлоотразители  в община Казанлък. Това питат от БСП кмета Галина Стоянова. Късно снощи в района на с. Търничене в тежка катастрофа  между автомобил и  каруца загина млад човек.

„За по-малко от година това е вторият фатален инцидент в района. Първият, в който  загинаха двама млади, провокира гражданско недоволство и подписки срещу безконтролното движение на каруци по пътищата. В последвалите дебати настоявахме за промяна на Наредбата с оглед строг контрол, отговорност, ред  и сигурност по пътищата", каза общинският съветник от левицата Моника Динева, която внесе ново питането до кмета днес.

На последното заседание на местния парламент през юни Динева очакваше кметът да отговори за предприетите  мерки  за осъществяването на контрол по спазването на Наредба №30 за движение на превозните средства, но ГЕРБ провалиха кворума и „спасиха" Галина Стоянова от отговори на питанията на БСП на сесията.

Нашите въпроси са от приемните, от срещите ни с граждани, ние се обръщаме  към местната власт от името на казанлъчани. Каруците са сериозен проблем и управляващите трябва да го разрешат", категорична е Динева.

 

Ако материалът Ви харесва, подкрепете ни, като го споделете с приятелите си.

Алфамаркет Трудов Посредник


Маркери района | Динева

Коментирай

Кликни за нова
 
Въведете символите от картинката

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки, нашите услуги, Вие, се съгласявате с това.  Разбрах!  Повече информация

Затвори