„ЛЕВИЦАТА!“: Д-р Цветеслава Гълъбова повежда листите в Стара Загора и Монтана

Начело на евролистата на формацията е Валери Жаблянов.

 06.05.2024 18:52
„ЛЕВИЦАТА!“: Д-р Цветеслава Гълъбова повежда листите в Стара Загора и Монтана

Д-р Цветеслава Гълъбова е водачът на листите на „ЛЕВИЦАТА!“ в две области – Монтана и Стара Загора за предсрочните парламентарни избори.

Начело на евролистата на формацията е Валери Жаблянов. На 7 май, в 10 ч. формацията в Стара Загора ще регистрира листата си.

Д-р Цветеслава Гълъбова е завършила Медицинска академия, София през 1992 г. От 1994 година е  психиатър в Държавна психиатрична болница „Св. Иван Рилски“ гр. Нови Искър, а от 15 е нейн директор. Има магистърска степен по икономика и здравен мениджмънт от УНСС и магистърска степен по философия и реторика от СУ „Св. Климент Охридски“. Има над 25-годишен опит като експерт по съдебна психиатрия и здравен мениджмънт. Участвала е в разработката на Националната стратегия по психично здраве 2021-2030, както и в екипите, подготвили промени в Закона за здравето и други нормативни актове, отнасящи се до психичното здраве.  Участвала е в съвместни инициативи с неправителствени организации за промоция на психичното здраве. Член е Националния съвет по психично здраве към Министерския съвет, член е на Експертния съвет по психиатрия към министъра на здравеопазването. Журналист на свободна практика, член на Съюза на българските журналисти.

Ако материалът Ви харесва, подкрепете ни, като го споделете с приятелите си.

Има такъв народ


Маркери Стара | Загора | съвет | здраве | Гълъбова | формацията | Цветеслава

Коментирай

Кликни за нова
 
Въведете символите от картинката

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки, нашите услуги, Вие, се съгласявате с това.  Разбрах!  Повече информация

Затвори