Общинският съвет на Стара Загора ще проведе заседание

Съветниците ще разгледат предложенията за вътрешни компенсирани промени в разходната част на бюджета на Община Стара Загора за 2020 година и промяна в инвестиционната програма за 2020 година, както и актуализирана бюджетна прогноза за местните дейности на Община Стара Загора за периода 2021 - 2023 година.

 24.09.2020 07:34
Общинският съвет на Стара Загора ще проведе заседание

Над 60 предложения ще обсъждат днес общинските съветници на Стара Загора по време на редовното си заседание. Съветниците ще разгледат предложенията за вътрешни компенсирани промени в разходната част на бюджета на Община Стара Загора за 2020 година и промяна в инвестиционната програма за 2020 година, както и актуализирана бюджетна прогноза за местните дейности на Община Стара  Загора за периода 2021 - 2023 година. Една от точките е свързана с информация за изпълнение на бюджета на Община Стара Загора и сметките за средства от Европейския съюз към 30 юни.

В рамките на заседанието ще се обсъди и предложението за удостояване с отличието „Почетен гражданин на Стара Загора“. Предложението е за дългогодишният председател на НЧ Св.Климент Охридски - 1858" Иван Аяров.


 

Ако материалът Ви харесва, подкрепете ни, като го споделете с приятелите си.


Маркери година | Стара | Загора | общински съвет | 2020 | редовно заседание

Коментирай

Кликни за нова
 
Въведете символите от картинката

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки, нашите услуги, Вие, се съгласявате с това.  Разбрах!  Повече информация

Затвори