Общинският съвет в Стара Загора се събира на извънредно заседание на 1 юни

Дневният ред на сесията включва три предложения.

 31.05.2023 10:28
Общинският съвет в Стара Загора се събира на извънредно заседание на 1 юни

На 1 юни, от 9.00 часа, в зала „П. Р. Славейков" на Община Стара Загора ще се проведе извънредно заседание на Общински съвет.

Дневният ред на сесията включва три предложения. Това са: Даване на съгласие за участие на Община Стара Загора като партньор по проект „Напреднали кръгови решения за текстилните отпадъци в Европейски общини", чрез финансиране по Програма „Интеррег Европа 2021 – 2027"; Определяне на представител на Община Стара Загора, в качеството й на акционер в Университетска болница за активно лечение проф. Д-р Стоян Киркович АД, за участие в редовно общо събрание на акционерите, свикано за 29 юни 2023 г.(четвъртък) от 11.00 часа и определяне на становището на община Стара Загора по проектите за решения по дневния ред и Изменение на Решение № 2523 по Протокол №54/23.05.2023 г. от извънредно заседание на Общински съвет Стара Загора, проведено на 23 май 2023 година.


Ако материалът Ви харесва, подкрепете ни, като го споделете с приятелите си.


Маркери Стара | Загора | Община | съвет | заседание | извънредно | 2023

Коментирай

Кликни за нова
 
Въведете символите от картинката

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки, нашите услуги, Вие, се съгласявате с това.  Разбрах!  Повече информация

Затвори