Под носа на казанлъшката кметица: „Оставка, Съд, Затвор!“

Очаква се в протеста да вземе участие и Костадин Костадинов – председател на ПП „Възраждане“, както и членове на ръководството.

 22.11.2018 11:18
Под носа на казанлъшката кметица: „Оставка, Съд, Затвор!“

В Казанлък на 24.11 (събота) от 16:00 на площад Севтополис се организира поредният национален протест с искане за "оставката на цялото продажно правителство на ГЕРБ." От партия Възраждане са инициаторите, които казват, че  политиката на правителството разкрива неговата аморалност, явна некомпетентност и управленска немощ при разрешаване на проблемите на хората. "Демографската катастрофа, икономическата, съдебната и социалната несправедливост и разпадът на обществото са сериозна заплаха за бъдещето на родината ни. Протестите в София, Варна, Стара Загора, Пловдив, Бургас, Русе, Казанлък и в още много градове показват ясно успеха и „стабилността“ на кабинета. Ние от Възраждане продължаваме с  протестните действия до оставката на правителството и смятаме, че тя е необходимо условие за бъдещо благополучие и благоденствие на страната."

Протест е под надслов: „Оставка, Съд, Затвор!“. Очаква се в протеста да вземе участие и  Костадин Костадинов – председател на ПП „Възраждане“, както и членове на ръководството.

По-късно е обявено и пешеходно шествие със следния маршрут: начална точка -площад Севтополис, ул. „Генерал Скобелев", кръстовището с бул.“Освобождение“,  парк „Розариум“,   надясно по ул. „Шейновска“ до ДК „Арсенал“, ул. „Орешака“. След кръговото пред музей „Искра“ до кръстовището с бул. „Ал. Батенберг“ и обратно отново на площад Севтополис. Желаещите да се включат в шествието могат да го направят от всяка точка на маршрута.

Снимка:  wikipedia.org

 

Ако материалът Ви харесва, подкрепете ни, като го споделете с приятелите си.

Алфамаркет Трудов Посредник


Маркери протест | площад | Севтополис | Възраждане | Костадин Костадинов | казанлъшка кметица

Коментирай

Кликни за нова
 
Въведете символите от картинката

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки, нашите услуги, Вие, се съгласявате с това.  Разбрах!  Повече информация

Затвори