Седем партии срещу кмета на Гурково за преместена секция от центъра в ромската махала

„Идеята, според всички нас, е само една – да се възпрепятства по всякакъв начин гласуването от страна на българските граждани и данъкоплатци в полза на контролиран и платен вот. Очаква се членовете на СИК, застъпници, упълномощени представители на партии и наблюдатели да имат проблеми от същото естество", се казва в общата жалба до старозагорския управител Ива Радева.

 31.08.2023 12:00
Седем партии срещу кмета  на Гурково за преместена секция от центъра в ромската махала

Седем партии в Гурково възразиха до областния управител за преместена секционна избирателна комисия от центъра  на града в ромската махала. "Заповедта на кмета Мариан Цонев за промяна  адреса на СИК не е  мотивирана и за нея няма основание" - сочат в  жалба общинските ръководства на „БСП за България", ГЕРБ,  „Продължаваме Промяната", „Възраждане", ИТН, ДБ и ВМРО.

„Идеята, според всички нас, е само една – да се възпрепятства по всякакъв начин гласуването от страна на българските граждани и данъкоплатци в полза на контролиран и платен вот. Очаква  се членовете на СИК, застъпници, упълномощени представители на партии и наблюдатели да имат проблеми от същото естество", се казва в общата жалба до  старозагорския областен управител Ива Радева.

Партийните ръководства категорично заявяват, че са против преместване на избирателна секция №243700003 от центъра на град Гурково – традиционно намираща се в СУ „Христо Смирненски",  в  младежкия клуб в ромската махала - квартал „Лозенец-Юг", на ул. „Латинка" №13А.

Ако материалът Ви харесва, подкрепете ни, като го споделете с приятелите си.

Ден на Независимостта


Маркери партии | центъра | Гурково | ромската

Коментирай

Кликни за нова
 
Въведете символите от картинката

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки, нашите услуги, Вие, се съгласявате с това.  Разбрах!  Повече информация

Затвори