Спас Панчев да освободи мястото в 44 НС за следващия от листата в Стара Загора

Това поискаха в декларации партийните органи в Стара Загора, Казанлък, Братя Даскалови и други.

 29.06.2018 11:52
Спас Панчев да освободи мястото в 44 НС за следващия от листата в Стара Загора

„Областният съвет на БСП остро осъжда поведението на  народния представител от 27 МИР Спас Янев Панчев. Поведението му е знак за отстъпления от предизборни ангажименти и категорична подмяна на идентичност и цели на коалиция „БСП за България", с чиято листа влезе в 44 НС.", се казва в Позиция, приета на заседание на Изпълнителното бюро.

„БСП за България" обяви на Парламентарните избори  преди повече от година, че ще бъде алтернатива и твърда опозиция на управляващите в Народното събрание.  

В Позицията се казва още:

"Предвид  коренно различните ни идеи за развитието на България с ПП ГЕРБ, ние сме против неговите заявени намерения  за компромиси по политики с тази партия. Убедени сме, че обществената подкрепа, която  има „БСП за България" изключва компромисни действия с нашия основен политически противник ПП ГЕРБ.

Заставаме твърдо зад решението на Изпълнителното бюро на БСП и ръководството на ПГ на „БСП за България" относно изключването  от коалицията на ЗС "Александър Стамболийски". Настояваме депутатът Спас Панчев да напусне парламента и да освободи мястото за следващия от листата в Стара Загора". 

Това поискаха в декларации и партийните органи в Стара Загора, Казанлък, Братя Даскалови и други.

Ако материалът Ви харесва, подкрепете ни, като го споделете с приятелите си.

Алфамаркет Трудов Посредник


Маркери Стара Загора | БСП | позиция | Спас Панчев

Коментирай

Кликни за нова
 
Въведете символите от картинката

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки, нашите услуги, Вие, се съгласявате с това.  Разбрах!  Повече информация

Затвори