Среща на родители и политическа организация Възраждане ще се проведе в Стара Загора

По-рано през месец септември беше обявено публично обединението на най-голямото родителско движение и родолюбивата политическа организация в името на българското дете и семейство.

 19.09.2020 08:50
Среща на родители и политическа организация Възраждане ще се проведе в Стара Загора

Най-голямото родителско движение Национална група „Децата на България“ и политическа организация Възраждане организират регионални родителски срещи в няколко града на страната.

Събитието е национално и се провежда под надслов: Среща на родители и възрожденци за бъдещето на децата. На тях представители на Възраждане ще дискутират с родителската общност семейните политики и антидетското законодателство.

Срещите ще се състоят в градовете София, Пловдив, Варна, Бургас и Стара Загора. По-рано през месец септември беше обявено публично обединението на най-голямото родителско движение и родолюбивата политическа организация в името на българското дете и семейство.

Исканията на Национална група „Децата на България“ станаха неизменна част от програмата на Възраждане. Така  двете организации поставиха началото на партньорските си отношения, обединени около идеята за просемейна визия на законодателството, касаещо децата и родителите.

Национална група „Децата на България“ и Възраждане канят всички родители да се присъединят на срещите – разговор в горепосочените градове. На тях ще бъдат обсъдени конкретни стъпки от  общата кауза  - Децата на България и тяхното бъдеще!

В Стара Загора срещата ще се проведе на 24 септември. Тя ще бъде от 18:30 часа в зала 2 на хотел "Верея". Събитията ще се излъчват и онлайн във фейсбук  и you tube.

За повече информация за конкретните събития тук: https://www.facebook.com/groups/344827183050805

 

 

Ако материалът Ви харесва, подкрепете ни, като го споделете с приятелите си.


Маркери Децата | септември | Стара | България | Варна | политическа | организация | Национална | 2020 | Възраждане

Коментирай

Кликни за нова
 
Въведете символите от картинката

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки, нашите услуги, Вие, се съгласявате с това.  Разбрах!  Повече информация

Затвори