Структурите на ВМРО в областта искат Джамбазки за водач на листата за евроизборите

От ВМРО припомнят, че преди седмици видни общественици, интелектуалци, учени подкрепиха Джамбазки за следващ мандат в Европарламента и издигнаха кандидатурата му

 05.02.2019 10:16
Структурите на ВМРО в областта искат Джамбазки за водач на листата за евроизборите

Всички структури на ВМРО в Старозагорско искат Ангел Джамбазки да е водач на листата за евроизборите. Джамбазки е най-активният български евродепутат, посочват в мотивите за решението си старозагорските войводи.

Такова решение бе взето на събрания, проведени в Стара Загора, Казанлък, Павел Баня, Мъглиж, Раднево и Братя Даскалови. Утвърден е и Областен предизборен щаб за изборите за български представители в Европейския парламент.

ВМРО – Стара Загора твърдо застават зад най-дейния български евродепутат Ангел Джамбазки, който доказва с всяко едно действие, че ще защитава българските интереси в Европа.

От ВМРО припомнят, че преди седмици видни общественици, интелектуалци, учени подкрепиха Джамбазки за следващ мандат в Европарламента и издигнаха кандидатурата му. До момента Ангел Джамбазки е получил номинации да бъде водач на листата за евроизборите от структурите на ВМРО от Врачанско, Ямбол и Шумен.

Ако материалът Ви харесва, подкрепете ни, като го споделете с приятелите си.

Алфамаркет Трудов Посредник


Маркери Стара Загора | политика

Коментирай

Кликни за нова
 
Въведете символите от картинката

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки, нашите услуги, Вие, се съгласявате с това.  Разбрах!  Повече информация

Затвори