С родолюбива инициатива зарадваха съгражданите си членовете на МГЕРБ – Стара Загора

Белите и червени конци, символ на пожелания за здраве и благополучие, с обща дължина близо километър, бяха прикрепени към бели, зелени и червени листи, събрали част от стихове на Христо Ботев, Любен Каравелов, Иван Вазов

 01.03.2019 16:24
С родолюбива инициатива зарадваха съгражданите си членовете на МГЕРБ – Стара Загора

Младежката структура на ГЕРБ в Стара Загора зарадва съгражданите си с близо 1000 мартеници. Белите и червени конци, символ на пожелания за здраве и благополучие, с обща дължина близо километър, бяха прикрепени към бели, зелени и червени листи, събрали част от стихове на Христо Ботев, Любен Каравелов, Иван Вазов.

„Тази идея – да подаряваме не само мартеници, но и къс родолюбие, реализирахме миналата година за първи път. С радост ни посрещнаха нашите съграждани тогава, защото освен настроение и жест за Баба Марта, заедно изчетохме и стихове, с които сме израснали, в навечерието на националния ни празник“, обобщиха от младежката структура под липите. „По този патриотичен начин се прекланяме пред героите – знайни и незнайни, дали здраве и живот в името на Родината“, уточниха още МГЕРБ.

За няколко дни, младите хора успяха да изработят и сглобят папирусите, за да бъдат раздадени с много усмивки в празничния ден в центъра на Стара Загора.

Ако материалът Ви харесва, подкрепете ни, като го споделете с приятелите си.

Алфамаркет Трудов Посредник


Маркери Стара | здраве | близо | стихове | червени

Коментирай

Кликни за нова
 
Въведете символите от картинката

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки, нашите услуги, Вие, се съгласявате с това.  Разбрах!  Повече информация

Затвори