11 нови партийни карти връчи председателят на АБВ Румен Петков в Стара Загора

Новоприсъединилите се към партията поставиха ключови въпроси по отношение на системата и качеството на българското образование и огромния срив на грамотността на българите – 47% функционално неграмотно общество

 15.06.2024 17:26
11 нови партийни карти връчи председателят на АБВ Румен Петков в Стара Загора

11 нови партийни членски карти връчи председателят на АБВ Румен Петков в Стара Загора.

Новоприсъединилите се към партията поставиха ключови въпроси по отношение на системата и качеството на българското образование и огромния срив на грамотността на българите – 47% функционално неграмотно общество. 

Румен Петков отбеляза факта на 2500 затворени училища и необходимостта от радикална промяна на образователната стратегия, като подчерта, че качеството трябва да бъде водещо. Той припомни, че образованието е също част от системата за национална сигурност, наред със състоянието на Българската армия, наред с енергийната сигурност, като основа за развитието на икономиката, наред с възпитанието и чувството за принадлежност към род и Родина и съхраняване на история и традиции.    

„Нямаме собствена политика на национална сигурност. В този парламент и в предния нямаме дебат за състоянието на въоръжените сили. Нямането на армия е катастрофа. Недокомплектът е 29%. Днес ние не сме партньори в НАТО, а просто територия". 

Новоприсъединените членове на АБВ са заети в сферата на енергетиката, на образованието, строителство и предприемачество. 


Ако материалът Ви харесва, подкрепете ни, като го споделете с приятелите си.


Маркери сигурност | качеството | системата | Румен | Петков | наред

Коментирай

Кликни за нова
 
Въведете символите от картинката

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки, нашите услуги, Вие, се съгласявате с това.  Разбрах!  Повече информация

Затвори