28 са предложенията на БСП Стара Загора за евродепутати

От общинската организация са предложени Георги Гьоков, Бойчо Биволарски, Йордан Христов и адвокат Сашо Лозанов

 11.03.2019 14:43
28 са предложенията на БСП Стара Загора за евродепутати

Корнелия Нинова и Елена Йончева са получили най-много гласове за водачи на листата за евроизборите от структурите на БСП в Старозагорско. Общо 28 са номинациите на старозагорските социалисти за евродепутати. Сред тях са Корнелия Нинова, Валери Жаблянов, Деница Златева, Елена Йончева, Иван Кръстев, Янаки Стоилов, Румен Гечев, както и досегашните евродепутати Момчил Неков и Петър Курумбашев. От общинската организация са предложени Георги Гьоков, Бойчо Биволарски, Йордан Христов и адвокат Сашо Лозанов.

БСП в Стара Загора си поставя за цел да получи близо 23 000 гласа, колкото има на последните парламентарни избори.

Партията е готова с платформата си за евроизборите, а позицията на БСП е, че вотът е изключително важен, тъй като резултатите от него ще определят развитието на политическите процеси в държавата - укрепване на статуквото или предсрочни парламентарни избори.

Истинският разговор за бъдещето на европейските граждани в обединена Европа е свързан с въвеждането на европейска минимална заплата и пенсия, както и със създаването на европейски Кодекс на труда и установяване на европейска Инспекция на труда, е мнението на народния представител от БСП Георги Гьоков.

Той допълни, че разликата в стандарта на българските работници и пенсионери, сравнен с този в европейските държави, е огромна. Въвеждането на минимални европейски заплати и пенсии е реална стъпка към сближаване.

Ако материалът Ви харесва, подкрепете ни, като го споделете с приятелите си.

Алфамаркет Трудов Посредник


Маркери Гьоков

Коментирай

Кликни за нова
 
Въведете символите от картинката

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки, нашите услуги, Вие, се съгласявате с това.  Разбрах!  Повече информация

Затвори