36 социалисти от област Стара Загора ще гласуват проекта „Визия за България"

Утре в 10 часа започва четвъртото заседание на 49 Конгрес

 25.01.2019 10:26
36 социалисти от област Стара Загора ще гласуват проекта „Визия за България"

36 делегати на Конгреса на БСП от област Стара Загора ще гласуват предизборна платформа за участието на партията в изборите за Европейски парламент. 11 от тях са от община Стара Загора.

Утре в 10:00 часа в НДК започва четвъртото заседание на 49 Конгрес. Първа точка от дневния ред е политическия доклад на лидера Корнелия Нинова  „България и Европа днес. Визия за утрешния ден. Задачите на БСП".

„Предстои социалистите да обсъдят и приемат проекта „Визия за България", който бе подкрепен и дискутиран в 11-те общини на старозагорска област. На последното си заседание Областният съвет на БСП даде висока оценка на проекта, който бе определен като изключително важен стратегически документ за развитието на страната", каза председателят на областната партийна структура Румяна Динева, делегат на Конгреса. Във форума ще участват  депутатите, председателите на общински съвети и др.

На заседанието ще бъде направен и отчет за дейността на членовете на Европейския парламент, избрани с листата на Коалиция за България, през мандат 2014-2019 г.

Ако материалът Ви харесва, подкрепете ни, като го споделете с приятелите си.

Алфамаркет Трудов Посредник


Маркери Стара Загора | БСП | „Визия за България"

Коментирай

Кликни за нова
 
Въведете символите от картинката

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки, нашите услуги, Вие, се съгласявате с това.  Разбрах!  Повече информация

Затвори