Провеждат Кариерен форум за българи във Великобритания

Събитието ще се състои на 7 март в Посолството на Република България в Лондон.

 14.02.2020 16:29
Провеждат Кариерен форум за българи във Великобритания

Кариерен форум за българи във Великобритания планира да проведе Министерството на труда и социалната политика в партньорство с Агенция по заетостта. Събитието ще се състои на 7 март 2020 г. в Посолството на Република България в Лондон на адрес: 186-188 Queen’s Gate, London SW7 5HL. Кариерното изложение е част от планирана поредица форуми в чужбина за мотивиране и привличане на български граждани, учащи и живеещи извън пределите на родината, да намерят своята професионална реализация в България.

По време на събитието в Лондон, български студенти и посетители ще бъдат запознати с възможностите за реализация в родината и ще имат възможност да осъществят директен контакт с работодатели. Посетителите ще бъдат информирани за положителните тенденции на пазара на труда, трудовото и социалното законодателство в страната, както и за провежданите мерки и политики в тяхна подкрепа.

Форумът се организира съвместно с Българската търговско-промишлена палата и Асоциацията на индустриалния капитал в България, а партньори са Българската стопанска камара, Българската асоциация за управление на хора и Българската асоциация на софтуерните компании.

Работодателите могат да участват на самия форум или да изпратят кратка презентация (до 3 слайда) за фирмата си и търсените от тях специалисти и други кадри.

От тази година работодателите и желаещите да участват българи, живеещи в чужбина могат да заявят участието си на сайта на EURES, конкретният линк към форума в Лондон е http://eures.bg/index.php?option=com_jem&view=event&id=4:2020-01-08-11-40-11&lang=bg, съответно и да ползват формата за регистрация като работодател или посетител.

За повече информация посетете Бюрата по труда, за фирми в региона на общини Стара Загора и Опан Ви очакваме в Сградата на структурите на МТСП, ул. Стефан Караджа №8, стая 106 и 111. Телефони за връзка 042/697560, 042/697569.

 

 

Ако материалът Ви харесва, подкрепете ни, като го споделете с приятелите си.


Маркери форум | България | Лондон | Великобритания | българи | българската | труда | Кариерен форум | Асоциация на индустриалния капитал

Коментирай

Кликни за нова
 
Въведете символите от картинката

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки, нашите услуги, Вие, се съгласявате с това.  Разбрах!  Повече информация

Затвори