Кметове и общински съветници от цялата страна се върнаха от посещение в Брюксел по покана на Европейската комисия

Делегацията от над 20 представители на местната власт е участвала в дискусия, свързана с проблемите на регионалното развитие и местните общности. Участниците са се запознали на място с работата на европейските структури, с цял тя да бъде разпространена и успешно приложена в страната ни.

 19.07.2023 19:28
Кметове и общински съветници от цялата страна се върнаха от посещение в Брюксел по покана на Европейската комисия

От 11 до 13 юли, кметове и общински съветници от цялата страна бяха на посещение в Брюксел по покана на  Европейската комисия. Общинският съветник Бояна Танева Манова е представлявала Стара Загора в срещата по проекта „Изграждаме Европа с представители на местното самоуправление“, който се изпълнява в партньорство с Европейския парламент и Европейската мрежа на регионалните и местните съветници по въпросите на ЕС на Комитета на регионите.

Делегацията от над 20 представители на местната власт е участвала в дискусия, свързана с проблемите на регионалното развитие и местните общности. Участниците са се запознали на място с работата на европейските структури, с цял тя да бъде разпространена и успешно приложена в страната ни. Крайната цел на проекта е да бъде подобрена директната комуникация между Брюксел и структурите на местното самоуправление.

Освен Европейската комисия,  гостите са посетили и Съвета на Европа, както и Дома на европейската история.

Ако материалът Ви харесва, подкрепете ни, като го споделете с приятелите си.


Маркери местните | Брюксел | европейската | съветници | представители

Коментирай

Кликни за нова
 
Въведете символите от картинката

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки, нашите услуги, Вие, се съгласявате с това.  Разбрах!  Повече информация

Затвори