PEUGEOT засилва участието си в Световния рали крос шампионат през 2018г. със своя посланик Себастиан Льоб

Към настоящия момент календарът, чиито дати за 2018 г. предстои да бъдат обявени, обхваща 12 кръга на 3 континента

 06.10.2017 10:47
PEUGEOT засилва участието си в Световния рали крос шампионат през 2018г. със своя посланик Себастиан Льоб

Световен отборен шампион през 2015 и вицешампион през 2016, Peugeot Sport засилва своя ангажимент към Световния рали крос шампионат в разгара на състезанията за 2017 г.

Това решение е в пълно съответствие със стратегията на PEUGEOT.

Присъствието на PEUGEOT 208 е напълно естествено в един впечатляващ шампионат, който предлага международно отразяване наекспертния опит на отбора Peugeot Sport.

Глобалните амбиции на WRX са в съответствие с плана за бизнес растеж на PEUGEOT извън границите на Европа.

Към настоящия момент календарът, чиито дати за 2018 г. предстои да бъдат обявени, обхваща 12 кръга на 3 континента. Peugeot Sport работи в тясно сътрудничество с промоутъра IMG за добавянето на нови дати на другите два континента.

Както и при създаването на този Световен шампионат през 2014 г., Марката е готова да подкрепи развиване на E-WRX като част от своя технологичен план, чиято цел е да се предлагат електрифицирани версии на 80% от моделите до 2023 г.

Себастиан Льоб продължава приключението редом с отборите на Peugeot Sport в шампионат, в който съревнованието расте и става все по-напрегнато.

Жан-Филип Импарато: „Марката иска да участва в ново предизвикателство, съпътстващо нейния собствен енергиен преход, но иска и да създава силна и уникална връзка с нови клиенти и новото поколение. E-WRX отговаря идеално на тази стратегия. Нашият посланик Себастиан Льоб ще ни подкрепя в това ново смело приключение. Целта за сезон 2018 ще бъде да спечелим титлата. Затова ние засилваме разработките, започнати от Peugeot Sport и изучаваме системата за управление на спорта, въведена от семейство Хансен през 2014 г. “

Себастиан Льоб: „Страхотна възможност е да се впусна в ново „наелектризиращо“ преживяване и да бъда още по-близо до моите фенове в WRX. Нямам търпение да открия този нов спортен предел.“

снимка: BG Rally HD

 

Ако материалът Ви харесва, подкрепете ни, като го споделете с приятелите си.

Алфамаркет Трудов Посредник


Маркери шампионат | 2018 | peugeot | Себастиан Льоб

Коментирай

Кликни за нова
 
Въведете символите от картинката

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки, нашите услуги, Вие, се съгласявате с това.  Разбрах!  Повече информация

Затвори