Детски игри Старозагорски олимпийски надежди в края на октомври

Бизнесът би могъл да подкрепи събитието, като помогне за увеличаване на наградния фонд

 16.10.2018 08:06
Детски игри Старозагорски олимпийски надежди в края на октомври

На 27 и 28 октомври ще се проведат Детски игри Старозагорски олимпийски надежди. Те се организират от Парк Мол Стара Загора, верига спортни магазин Декатлон и Граждански клуб ЛИПА, с подкрепата на Община Стара Загора.

Събитието има за цел да мотивира младите хора активно да се занимават със спорт и да водят здравословен начин на живот. По време на хепънинга млади спортисти от различни спортни клубове и деца, желаещи да спортуват ще имат възможност да се срещнат и да разговарят с изявени български спортисти и да получат автографи от тях. Срещите със спортни кумири въздействат вдъхновяващо върху младежите. В двудневния спортен детски празник ще има спортни демонстрации, игри, забавления, изненади и много награди, осигурени от организаторите и спонсори. Ще бъдат отличени най-изявените деца от спортните клубове.

За да стане събитието истински детски празник, старозагорските спортните клубове трябва да се включат активно в него с организирано детско присъствие, спортни демонстрации, с покана на събитието на изявени спортисти от своя вид спорт, а така също да представят деца - спортисти с високи резултати през последната година.

Бизнесът би могъл да подкрепи събитието, като помогне за увеличаване на наградния  фонд.

Спортни клубове желаещи да участват в ДЕТСКИЯ СПОРТЕН ХЕПЪНИНГ трябва да заявят това, като предоставят следната информация: лице за контакти, телефон; кратка визитка на клуба; брой деца, с които ще се включат в събитието; ден, в който предпочитат да участват (събота, неделя, или и двата дни); кратка информация за деца - спортисти, постигнали високи резултати през последната година; име на известен спортист, който биха могли да поканят на събитието.

Фирмите, желаещи да подкрепят събитието (финансово или материално) да заявят това на посочения имейл. Тяхното съдействие ще бъде визуализирано на информационно-рекламните материали и ще бъде широко популяризирано по време на хепънинга. 

Заявки за участие и подкрепа може да подадете до 17.10.2018 г. на e-mail: club.lipa@gmail.com, на който можете да задавате и въпроси. Представител на организаторите ще се свърже с вас за изясняване на въпросите и уточняване на подробностите.

След събиране на заявките за участие, ще бъде изготвена програма на събитието.

 

Ако материалът Ви харесва, подкрепете ни, като го споделете с приятелите си.

Алфамаркет Трудов Посредник


Маркери Стара Загора | спортисти | клубове | Детски игри Старозагорски олимпийски надежди

Коментирай

Кликни за нова
 
Въведете символите от картинката

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки, нашите услуги, Вие, се съгласявате с това.  Разбрах!  Повече информация

Затвори