Ремонт на поктиви 0892779345

ИЗГРАЖДАНЕ И РЕМОНТ НА ПОКРИВИ И ХИДРОИЗОЛАЦИОННИ СИСТЕМИ В СОФИЯ И СТРАНАТА Ние от Румен Строй предлагаме висококачествен ремонт на покрив и покривни конструкции на най-добри цени. Имаме опит с повече от 400 обекта в цялата страна. Работим бързо, коректно и на най-добри цени за ремонт на покриви и изграждане на нов покрив. 1. Ремонтираме всички видове покриви и покривни конструкции. Било то течащи покриви или повредени, увиснали покриви, тавани, обшивки, комини и вентилационни отвори.. 2. Хидроизолация Качествена хидроизолация ще предпази вашето жилище от неприятната влага. Като тя започва да образува плесен, мухъл които почва да прониква в дома ви. 3.Топлоизолация Качествена топлоизолация на Вашият дом или офис на достъпни цени. РЕМОНТ НА ПОКРИВИ ОТ Румен строй Имаме 300 обекта в цялата страна. Работим бързо, коректно и на най-добри цени за ремонт на покриви и изграждане на нов покрив. • През годините сме реализирали над 10 000 м2 изградени покривни конструкции на най-добра цена и кратки срокове. • За повече от 10 години сме монтирали улуци и обшивки на покриви за над 10 000 л.м. • Всички изпълнени от нас обекти за ремонт на покрив, хидроизолации, полагане на керемиди и други са изпълнени от професионалисти в областта. • Работим на едни от най-ниските цени за ремонт на покриви в цялата страна. Направете запитване за ремонт на покрив и се убедете сами. РЕМОНТ НА ПОКРИВИ НА НАЙ-ДОБРИ ЦЕНИ ОТ Румен СТРОЙ Ние знаем колко важен е покривът за всеки един дом, именно затова ремонтираме покриви само с качествени материали и доказани професионалисти. Имате проблеми с вашия покрив?  В дома Ви има влага и покрива изпуска ? Не го отлагайте, свържете се с професионалните майстори на Румен Строй. Ние осигуряваме първокласни Връзка с нас Румен строй...

Тази обява е изтекла!
Ремонт на поктиви 0892779345
Цена 10.00 лв.
  гр. Ямбол, Област Ямбол
  Румен
  089 277 9345
 

ИЗГРАЖДАНЕ И РЕМОНТ НА ПОКРИВИ И ХИДРОИЗОЛАЦИОННИ СИСТЕМИ В СОФИЯ И СТРАНАТА

Ние от Румен Строй предлагаме висококачествен ремонт на покрив и покривни конструкции на най-добри цени. Имаме опит с повече от 400 обекта в цялата страна. Работим бързо, коректно и на най-добри цени за ремонт на покриви и изграждане на нов покрив.

1. Ремонтираме всички видове покриви и покривни конструкции. Било то течащи покриви или повредени, увиснали покриви, тавани, обшивки, комини и вентилационни отвори..

2. Хидроизолация

Качествена хидроизолация ще предпази вашето жилище от неприятната влага. Като тя започва да образува плесен, мухъл които почва да прониква в дома ви.

3.Топлоизолация

Качествена топлоизолация на Вашият дом или офис на достъпни цени.


РЕМОНТ НА ПОКРИВИ ОТ Румен строй

Имаме 300 обекта в цялата страна. Работим бързо, коректно и на най-добри цени за ремонт на покриви и изграждане на нов покрив.

• През годините сме реализирали над 10 000 м2 изградени покривни конструкции на най-добра цена и кратки срокове.

• За повече от 10 години сме монтирали улуци и обшивки на покриви за над 10 000 л.м.

• Всички изпълнени от нас обекти за ремонт на покрив, хидроизолации, полагане на керемиди и други са изпълнени от професионалисти в областта.

• Работим на едни от най-ниските цени за ремонт на покриви в цялата страна. Направете запитване за ремонт на покрив и се убедете сами.

РЕМОНТ НА ПОКРИВИ НА НАЙ-ДОБРИ ЦЕНИ ОТ Румен СТРОЙ

Ние знаем колко важен е покривът за всеки един дом, именно затова ремонтираме покриви само с качествени материали и доказани професионалисти.

Имате проблеми с вашия покрив?  В дома Ви има влага и покрива изпуска ? Не го отлагайте, свържете се с професионалните майстори на Румен Строй. Ние осигуряваме първокласни


Връзка с нас

Румен строй

тел.0892779345

  
Ако материалът Ви харесва, подкрепете ни, като го споделете с приятелите си.

Коментирай

Кликни за нова
 
Въведете символите от картинката

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки, нашите услуги, Вие, се съгласявате с това.  Разбрах!  Повече информация

Затвори