Херцогиня с модна офис линия за бизнес дами

Междувременно екипът на сп. Vogue за Великобритания представи корицата за септемврийския си брой, в който като гост-редактор участва херцогинята на Съсекс, но не и с лицето си.

 02.08.2019 06:36
Херцогиня с модна офис линия за бизнес дами

Херцогинята познаваме от ролята й на Рейчъл Зейн в “Костюмари”. Тази продукция е не само червената линия, по която принц Хари и тя минават, за да са едно цяло, а и логичен отпечатък в по-нататъшния й живот.

Първо Меган Маркъл натрупва доста добра банкова сметка от участието си  – 43 хил. долара за епизод, което прави над 5 млн. собствен ресурс, а сега мисли и за костюмите на офис дамите.

Херцогинята на Съсекс Меган Маркъл казва пред френското издание на сп. "Вог", че работи над проект за създаване на нова модна линия офис облекло.

Колекцията ще бъде осъществена съвместно с брандовете "Маркс енд Спенсър", "Джон Луис енд партнърс", "Джигсоу" и "Миша Нону".

Инициативата е с благотворителна цел и  печалбата от продажбата на артикулите ще бъде предоставена на асоциацията "Смарт уъркс", която предоставя услуги на безработни жени.

Междувременно екипът на сп. Vogue за Великобритания представи корицата за септемврийския си брой, в който като гост-редактор участва херцогинята на Съсекс, но не и с лицето си. Черно-бялата корица има 16 правоъгълника, откъдето гледат влиятелни жени. Единият е празен и според искане на Меган изпраща посланието, че всека една жена би могла да бъде там. Изданието е озаглавено “Сили за промяна” и внушава идеята за борба за равноправие, справедливост, взаимозачитане.

Самата Меган е имала проблеми заради произхода си, но тя се гордее с него. Преди години тя пише разказ, в който откровено описва трудностите, с които й се е наложило да се сблъска в детството си.

„Учителят ми намираше във външността ми сходство с жителите на Кавказ. Мама щеше да се обиди, ако беше разбрала. Трудно ми беше да разбера коя съм“, пише Меган в блога си thetig.com.

Неприятностите, свързани с националността й, не спират да я преследват. И все пак Меган се налага в тв индустрията като актриса, която  не е бяла или черна, тя е просто Рейчъл.

В годините Меган се учи и се гордее с това, че е успяла жена от смесена раса. “Имах избор: да продължа да живея с усещането за недоразумение или да намеря себе си извън зависимостта от този факт. Ние сами създаваме идентичността си, както моите предци, когато са им дали свобода“, пише в заключение съпругата на принц Хари.

Ако материалът Ви харесва, подкрепете ни, като го споделете с приятелите си.

Алфамаркет Трудов Посредник


Маркери линия | пише | офис | Меган | хайлайф | Съсекс | херцогиня | Vogue

Коментирай

Кликни за нова
 
Въведете символите от картинката

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки, нашите услуги, Вие, се съгласявате с това.  Разбрах!  Повече информация

Затвори