Хубаво като мама и умно като татко

Купидон

 05.09.2021 12:33
Хубаво като мама и умно като татко

Мария Игнатова и Ивайло Нойзи Цветков са една от най-коментираните светски двойки в България през последните месеци. Връзката им беше официално демонстрирана преди повече от половин година и разкри различни нови емоционални страни на двамата. Те избягват да обсъждат личния си живот и още по-малко планове, но изглеждат много щастливи.

След като Мария вече се е нанесла в жилището на Нойзи, тя тайно се надявала да дари с наследник любимия. Градските истории разказват, че красивата блондинка обикаля врачки и баячки с една цел - да й кажат, че ще има още едно детенце.

Самият Ивайло нямал такива мераци. Той оставя и без коментар написаното от Мария в социалните мрежи: "Любовта е навсякъде. Любовта е тук и там. А при мен е в коремчето." Освен това тя искрено вярвала, че ако роди наследник на Ивайло, детето най-вероятно ще е хубаво като мама и умно като татко.

Снимка: bgdnes.bgМария Игнатова и Ивайло Нойзи Цветков Копирано от standartnews.com
Ако материалът Ви харесва, подкрепете ни, като го споделете с приятелите си.


Маркери Мария | Ивайло | Нойзи

Коментирай

Кликни за нова
 
Въведете символите от картинката

#1 вариант №2 05.09.2021 13:31

Само да не стане обратното...


Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки, нашите услуги, Вие, се съгласявате с това.  Разбрах!  Повече информация

Затвори