Боряна Георгиева от листата на ВОЛЯ: Ние можем да осъществим промяната в Европа

Образование, борба с картелите, по-добри възнаграждения, по-високи пенсии - личните приоритети на Боряна Георгиева

 20.05.2019 17:32
Боряна Георгиева от листата на ВОЛЯ: Ние можем да осъществим промяната в Европа

Боряна Георгиева е кандидат за евродепутат от листата на „Воля – Българските родолюбци”. В момента тя е народен представител в 44-то Народно събрание и е зам.-председател на Комисията по въпросите на децата, младежта и спорта. Бори се активно срещу налагането на „джендър“ идеологията, както и за създаването на здравословна среда за българските деца. На 31 години е. Бакалавър е от Колежа по туризъм във Варна. Боряна Георгиева има над десет годишен опит във фармацевтичния бизнес на ръководни позиции.

 

Какви са приоритетите на ПП ВОЛЯ за работа в Европейския парламент?

По-добри доходи за българите, борба с картелите, която обае трябва да премине на европейско ниво, защото явно в България не можем да се справим сами. След като искахме помощ от Европа и такава не ни беше оказана, е време за промяна. И тя вече е факт. Ние като млади и образовани хора искаме да сме част от тази промяна, която настъпва.

 

В момента Вие с депутат в Народното събрание. Каква е равносметката Ви за изминалите две години. Кои са нещата, с които ПП ВОЛЯ се гордее?

Ние направихме доста законодателни промени. Не спираме да се гордеем с факта, че през тези две години не се променихме и отстояваме позициите си. Ще продължим да бъдем честни и почтени. Няма нито една лоша новина за нас. Няма нещо, което да може да ни уличи в престъпност, кражба. Нищо при нас не е свързано с отрицание.

 

Кое кара един млад човек като Вас да се кандидатира за евродепутат?

Точно тази промяна. Вярвам, че надеждата и бъдещето е в младите хора. За съжаление много млади хора напускат страната. Самата аз съм имала такава възможност, но се радвам, че останах тук. Виждам много негативизъм у хората заради всичко, което се случва. И с право.

Ще се борим това да се промени. За нас е важно хората да се върнат в България. Виждаме много погрешни политики. Една такава е свързана с мигрантите. В България не сме толкова засегнати както в Германия например. Моята сестра живее там и имам свеж поглед. Там хората вече не се чувстват сигурни и спокойни, както преди. Не искаме това да се случи и в нашата страна.

 

Каква е Вашата политика по отношение на мигрантите?

Определено не подкрепяме миграционната вълна.

 

С кого бихте работили в Европейския парламент? Имате ли допирни точки с останалите партии?

Естествено. Бихме работили с всички. Ние сме част от семейството „Европа на нациите и свободите” – голямо, сериозно и сплотено семейство, което ще осъществи промяната в Европа.

 

Кои са Вашите лични приоритети в ЕП?

Личните ми приоритети са свързани с приоритетите на партията – образование, борба с картелите, по-добри възнаграждения, по-високи пенсии. Всичко, свързано с по-добрия живот на хората.

 

Нужна ли е ревизия на отпусканите европейски средства?

Да. Тези средства трябва да се използват само и единствено в полза на държавата. Задължително трябва да има ревизия, за да не се облагодетелстват определени хора от тези пари. Време е и да има осъдени за злоупотреби с европейски средства.

ВОЛЯ

 

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Ако материалът Ви харесва, подкрепете ни, като го споделете с приятелите си.

Алфамаркет Трудов Посредник


Маркери Евроизбори 2019

Коментирай

Кликни за нова
 
Въведете символите от картинката

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки, нашите услуги, Вие, се съгласявате с това.  Разбрах!  Повече информация

Затвори