Атанаска Ганчева, „БСП за България", с номер 1: Село Самуилово е забравено от Бога

Кандидатът за кмет на БСП Атанаска Ганчева с номер 1 е направила списък с неотложните проблеми за решаване, но тя е убедена, че без дадената дума на кмета на община Стара Загора, това няма как да стане.

 21.10.2023 21:35
Атанаска Ганчева, „БСП за България", с номер 1: Село Самуилово е забравено от Бога

„Тъжна е картината за живот в нашето село, което носи близо 120 години името на българския цар Самуил. Ние сме на 34 км от Стара Загора, но на много повече от управляващите", с болка  коментират хората дългогодишните си проблеми.

Кандидатът за кмет на БСП Атанаска Ганчева  с номер 1 е направила списък с неотложните проблеми за решаване, но тя е убедена, че без дадената дума на кмета на община Стара Загора, това няма как да стане. И вярва, че проф. Върляков – кандидатът за кмет на община Стара Загора от „БСП за България", знае как да подходи към населените места и заедно с бъдещия общински съвет да се извади от категорията „без грижа села" и Самуилово.

„Имам енергията и усърдието  да работя  за изчистването  на „гората" от паркакакто и по улиците за да не се затруднява движението. Пътищата  за село и улиците в Самуилово са в ужасно състояние. Нямаме питейна вода, водоемите са непочистени, авариите – безчет. Няма лекар, далече сме  от града, а тук има възможност за медицински кабинет.  И гробищата са  в окаяно състояние, има нужда от ново проектиране и разширяване", споделя Атанаска Ганчева и вярва, че следващото управление ще е чувствително към проблемите на селата и навреме ще ги решава.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

 

Ако материалът Ви харесва, подкрепете ни, като го споделете с приятелите си.


Маркери Стара | Загора | Община | кмет | проблеми | номер | Атанаска | Ганчева | Самуилово

Коментирай

Кликни за нова
 
Въведете символите от картинката

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки, нашите услуги, Вие, се съгласявате с това.  Разбрах!  Повече информация

Затвори