БСП-Гълъбово даде подкрепа: Кметът Николай Тонев да продължи да развива успешно общината

Лидерът на левицата Светла Боянчева – водач на листата

 07.09.2019 15:49
БСП-Гълъбово даде подкрепа: Кметът Николай Тонев да продължи да развива успешно  общината

Кметът Николай Тонев да продължи да  развива успешно община Гълъбово.С това послание общинската конференция на БСП в миньорския град подкрепи за следващ мандат настоящия градоначалник.

„Той доказа как една община може да се управлява ефективно и да стане по-добро място за живеене и трябва да продължи да реализира своята дългосрочна програма за развитието на Гълъбово", подчертаха социалистите на своя форум. Те единодушно гласуваха председателят на партията Светла Боянчева, ръководител на местния парламент в този мандат, да бъде водач на листата с общински съветници на „БСП за България". Делегатите са убедени, че тя ще поведе успешно както  новите лица, така и утвърдените личности в листата на левицата, включваща зам.-кмета Димитър Василев, предприемача Добромир Милков и Даниел Николаев, стоматолога Иван Стоев, икономистите Диана Христова, Теодора Нончева и Теменуга Джурова, досегашния съветник Румен Янков и др.  

Конференцията даде  политическа и обществена подкрепа за досегашните кметове на селата от БСП: Обручище - Станислав Габровски, Медникарово - Кирил Кабов и Мъдрец - Тодор Янков, утвърди и новата кандидатура на Румен Проданов за кмет на село Главан.

„Подготвяме се за позитивна кампания, с която да достигнем до всеки жител на Гълъбово с идеята да му представим както постиженията на  местното самоуправление, така и да чуем  визията на избирателите за селото, квартала или общината. Очакват ни ползотворни срещи, които да завършат с победа за кандидатите на левицата", заяви Светла Боянчева.

Ако материалът Ви харесва, подкрепете ни, като го споделете с приятелите си.

Алфамаркет Трудов Посредник


Маркери кандидат | местни избори | БСП | Гълъбово | Николай Тонев

Коментирай

Кликни за нова
 
Въведете символите от картинката

#1 Отвратен 08.09.2019 11:25

Боклуци,продадохте всичко за пари!Срам нямате!


Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки, нашите услуги, Вие, се съгласявате с това.  Разбрах!  Повече информация

Затвори