БСП издигна капитан Стоян Петров за кандидат кмет на Казанлък

Делегатите дадоха висока оценка на представителите на БСП в местния парламент в мандат 2015г. – 2019г.

 09.09.2019 22:08
БСП издигна капитан Стоян Петров  за кандидат кмет на Казанлък

52-годишният капитан III ранг о.р. инж. Стоян Петров е кандидатът за кмет на община Казанлък от БСП. Това реши единодушно общинската конференция  на социалистите на 9-ти септември, която прие акцентите за управлението  на Казанлък. „Да бъде прекратено противопоставянето – власт - граждани, власт - бизнес, власт - партии и неправителствени структури. Да се създаде пълна прозрачност на общинските средства и на общинската собственост. Да бъде спрян административният рекет над фирми и граждани", към това призова безпартийният кандидат за кмет, който е и водач на листата с общински съветници.

„Доказали сме в годините, че БСП е упование и носител на идеи за по-добър живот на хората, доказали сме своята непримиримост към користните стимули и непрозрачното разходване на общински пари, както и че сме социално чувствителни към образованието, здравеопазването, обществения ред и сигурността", подчерта председателят на БСП-Казанлък Румяна Друмева – втора в листата с кандидати за общински съветници. В предизборната кампания ще се включи и народният представител от Казанлък Донка Симеонова.  

Делегатите дадоха висока оценка на представителите на БСП  в местния парламент в мандат 2015г. – 2019г. и гласуваха отново да са част от местната законодателна власт в Казанлък.  Доверие бе дадено и на нови лица експерти в различни области, една трета в листата ще са представители на гражданската квота, чиито имена  до дни ще утвърди Общинският съвет. Приета бе и Визия за община Казанлък.

Конференцията гласува единодушно и кандидатите за кметове на Розово – Валентина Лазарова, на Горно Черковище – Даниел Кръстев, на Кънчево – Димитър Нов, Овощник – Иван Колев, на Копринка – Иван Писков, на Ръжена Ивайло Георгиев, Крън – Иван Иванов, Дунавци – Лалка Тодорова и за Шейново – Петър Добрев. За останалите населени места БСП ще обяви скоро своите номинации.

 

Ако материалът Ви харесва, подкрепете ни, като го споделете с приятелите си.

Алфамаркет Трудов Посредник


Маркери Казанлък | БСП | кандидат за кмет | Стоян Петров

Коментирай

Кликни за нова
 
Въведете символите от картинката

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки, нашите услуги, Вие, се съгласявате с това.  Разбрах!  Повече информация

Затвори