Борислава Борисова, ИТН: Стара Загора заслужава да бъде привлекателна за инвеститори и желана туристическа дестинация

Бакалавър е по икономика на туризма, магистър по психология и икономика, с опит в управлението на собствен бизнес, в менажирането на екипи, дейности и процеси в големи частни компании, както и в държавно предприятие. Тя е и "рокаджийката" в листата на ИТН под липите, защото обича рок музика, мотори и големите рок концерти.

 23.10.2023 19:50
Борислава Борисова, ИТН: Стара Загора заслужава да бъде привлекателна за инвеститори и желана туристическа дестинация

Борислава Борисова е на 47-години и е един от кандидатите за общински съветници от листата на "Има такъв народ" в Стара Загора. 

Бакалавър е по икономика на туризма, магистър по психология и икономика, с опит в управлението на собствен бизнес, в менажирането на екипи, дейности и процеси в големи частни компании, както и в държавно предприятие. Тя е и "рокаджийката" в листата на ИТН под липите, защото обича рок музика, мотори и големите концерти. 

Музикалната й страст и любовта към високите скорости вървят ръка за ръка и с желанието чрез политиката да види една променена България и един по-различен град.

„Присъединих се към групата на ИТН в Стара Загора, за да подкрепя идеите за развитие на града. Ще помогна нашата Стара Загора да се превърне в едно от най-добрите места за живеене. Ще работя за това общината ни да бъде привлекателна за инвеститори и желана туристическа дестинация. Стара Загора го заслужава, старозагорци го заслужават, децата ни го заслужават!", убедена е Борислава.

15 са приоритетите, според програмата на ИТН в Стара Загора, чрез които градът ще върви напред, а един от тях е да се създадат условия за пълна прозрачност в дейността на Общинската администрация.

"Ще работя в тази посока без да игнорирам нито една добра идея, на която и да е от другите политически партии и сдружения. Градът, в който живеем е един, не трябва да го делим на червени, зелени, оранжеви и др.", признава старозагорката.

Персоналният й фосус ще бъде насочен в подобряване на инвестиционния климат от администрацията на общината, с цел привличане на инвеститори и създаване на нови работни места; спиране презастрояването в град Стара Загора; поддържане на парковете и разширяване на зелените зони; проектиране и създаване на зона за отдих, около река „Бедечка“ от преливника на езеро „Загорка“ до моста към квартал „Самара“ с изцяло екологични и съобразени с природата материали; подобряване на градската среда и механизма за личната помощ за хората със специални нужди; разработване на програми от администрацията на Общината за популяризиране на масовия спорт с приоритет към младите хора.

"Вярвам, че с моя професионален опит и образование съм в състояние да изпълня тези конкретни приоритети. Надявам се на подкрепата на старозагорци, за кандидата ни за кмет - инж. Тихомир Тенев и за мен с преференция 104“, казва още Борислава.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

 

Ако материалът Ви харесва, подкрепете ни, като го споделете с приятелите си.


Маркери места | Стара | Загора | старозагорци | създаване | програмата | администрацията | приоритети | инвеститори | заслужават

Коментирай

Кликни за нова
 
Въведете символите от картинката

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки, нашите услуги, Вие, се съгласявате с това.  Разбрах!  Повече информация

Затвори