Георги Петров: Бъдещето е пред нас и вярвам, че ще успеем

"Моята единствена цел е победа на тези избори – за мен и за листата с кандидати за общински съветници", категоричен е кандидатът за кмет на община Раднево.

 29.10.2023 15:39
Георги Петров: Бъдещето е пред нас и вярвам, че ще успеем

Г-н Петров, с какви чувства гласувахте днес?

С надежда и вяра, че ще спечелим. Както много пъти по време на предизборната кампания казах: Моята единствена цел е победа на тези избори – за мен и за листата с кандидати за общински съветници.

Каква беше кампанията за Вас?

Както обещах в началото, ние водихме една позитивна кампания. Направих повече от 100 срещи с хората от общината. Особено внимание обърнах на селата, които от години са забравени и за тях все няма пари. Казах на всички в общината, че каквото се прави за Раднево, това ще се прави и за селата. Достоен живот заслужават всички. Срещнах се с много млади хора. Те се връщат по селата с голяма надежда. Ако бъда избран, ще работя специално за тях и няма да ги разочаровам.

Чака ни много работа. Бъдещето е пред нас и вярвам, че ще успеем.

Кое е първото, което ще направите, ако спечелите кметските избори?

Аз съм бил общински съветник и познавам ситуацията в общината. Знам, че бюджетните средства могат да се разпределят по-добре и да стигнат до всички.

НО! Първото, което ще направя е пълен одит на състоянието – финансово и административно. Със сигурност ще изисквам по-качествена и по-голям обем работа от администрацията. Ще работя много отговорно с новия Общински съвет. Трябва много бързо да се усети ново ръководство с нови цели и по-активна работа.

Веднага ще направя всичко възможно да кандидатстваме по различни европрограми, защото в момента в общината не се изпълнява нито един такъв проект.

Поех ангажимент редовно да се отчитам пред хората. Това е важно, за да участват и те в управлението на общината, да се чува и техният глас. Така ще им дам възможност и да ни контролират.

Общината трябва да се промени към по-добро. Това обещах, това и ще правя.

 

Ако материалът Ви харесва, подкрепете ни, като го споделете с приятелите си.


Маркери избори | Надежда | общински | Това | селата | кампания | работа | Няма | общината | работя

Коментирай

Кликни за нова
 
Въведете символите от картинката

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки, нашите услуги, Вие, се съгласявате с това.  Разбрах!  Повече информация

Затвори