Георги Петров, Маджара: Каквото се прави за Раднево, това ще се прави и за селата

Като общински съветник 4 години кандидатът за кмет е на мнение, че за европрограмите от една страна има малко информация, а от друга недостатъчен административен капацитет, за да се подготвят проекти.

 18.10.2023 16:10
Георги Петров, Маджара: Каквото се прави за Раднево, това ще се прави и за селата

Над 70 срещи в община Раднево проведе от началото на предизборната кампания кандидатът за кмет Георги Петров, придружаван навсякъде от група кандидати за общински съветници.

Единствената местна коалиция е под номер 68 в бюлетината и е представена от пълна листа със 17 кандидати за местния парламент.

Няма голяма разлика между проблемите на хората в града и тези в селата, констатира Георги Петров, Маджара. При това хората не са с големи очаквания. Те коментират проблемите с чистотата, осветлението, транспорта, инфраструктурата.

Ако в Раднево има ток и по селата ще има. Ако асфалтирам в Раднево, ще асфалтирам и в селата, уверява кандидатът за кмет.

В село Ковачево хората имат огромна нужда от поне един микробус, който да ги води сутрин до града и следобед да ги връща в селото. Това е решим проблем, според Петров. Той пое ангажимент, ако е следващият кмет, да покани хора от селата и заедно с общинска администрация да потърсят начин за справяне с проблема.

Жителите на общината искат грижа за междублоковите пространства, детски площадки, искат една по- красива среда за разходки и отдих.

Георги Петров смята, че има финансов ресурс в европрограмите за справяне с инфраструктурните проблеми. Като общински съветник 4 години кандидатът за кмет е на мнение, че за европрограмите от една страна има малко информация, а от друга недостатъчен административен капацитет, за да се подготвят проекти.

Обещавам прозрачно управление и участие на хората във вземането на решения чрез присъствие на сесиите на Общински съвет, създаване на работни групи по определени проблеми, създаване на консултативни съвети, завършва Петров.

За да осъществя поетите ангажименти, гласувайте за нас, призовава Маджара, с номер 68

 

Купуването и продаването на гласове са престъпления!

 

Ако материалът Ви харесва, подкрепете ни, като го споделете с приятелите си.


Маркери хората | кмет | Георги | Петров | една | селата | Раднево | кандидатът | Маджара | европрограмите

Коментирай

Кликни за нова
 
Въведете символите от картинката

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки, нашите услуги, Вие, се съгласявате с това.  Разбрах!  Повече информация

Затвори