Георги Петров, Маджара с благодарност и увереност тръгва към втори тур в Раднево

Призовавам всички хора от общината да излязат и да гласуват на втория тур от кметските избори. Помнете, че вие решавате. Вашият глас е глас за бъдещето на община Раднево. Не се страхувайте, не се поддавайте на заплахите и лъжите. Никой така не е спечелил одобрението на хората. Отидете до урните и гласувайте със сърце и съвест.

 30.10.2023 09:15
Георги Петров, Маджара с благодарност и увереност тръгва към втори тур в Раднево

„Скъпи мои приятели, съмишленици, всички, които гласувахте за мен и вие, които не гласувахте за единствената местна коалиция!

Благодаря от сърце за подкрепата. Благодаря на вас и вашите семейства, благодаря и на моето семейство, че бяха до мен. Благодаря на екипа, който работи денонощно в тази толкова непредсказуема предизборна кампания. Борихме се здраво и честно!

Зад гърба ни е един много тежък месец. Аз и моите колеги от листата за общински съветници застанахме пред вас с едно голямо обещание: Ще си върнем общината, ще я променим, ще работим както за Раднево, така и за селата. Нашата кампания беше позитивна, открита, с обич и грижа за хората. Срещнахме злоба, заплахи, нечестна игра и много удари под кръста. Стиснахме зъби, защото знаехме, че само с оптимизъм и открит разговор с хората ще успеем.

И успяхме. Нашата първа задача да отидем на балотаж е изпълнена.“

Това са първите думи на кандидата за кметския стол в община Раднево Георги Петров, Маджара.

Макар и с малка разлика Георги Петров, Маджара води пред настоящия кмет от ГЕРБ д-р Теньо Тенев. Предстои решаваща седмица за кандидатите за високия пост.

„Призовавам всички хора от общината да излязат и да гласуват на втория тур от кметските избори. Помнете, че вие решавате. Вашият глас е глас за бъдещето на община Раднево.

Не се страхувайте, не се поддавайте на заплахите и лъжите. Никой така не е спечелил одобрението на хората. Отидете до урните и гласувайте със сърце и съвест. Никой не знае какво се случва в тъмната стаичка, но всички ще видим какво се случва в общината в следващите четири години.

Всичко е във вашите ръце. Аз избрах да ви служа и искам вашето доверие, за да го докажа. Вярвам, че заедно ще успеем“, казва Георги Петров, Маджара и продължава напред със сериозна подкрепа.

На 5 ноември ще се състои втория тур на местните избори.

Ако материалът Ви харесва, подкрепете ни, като го споделете с приятелите си.


Маркери избори | хората | Община | Георги | сърце | Петров | глас | Раднево | общината | Маджара

Коментирай

Кликни за нова
 
Въведете символите от картинката

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки, нашите услуги, Вие, се съгласявате с това.  Разбрах!  Повече информация

Затвори